Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit’te öksüz ve yetim çocuklar sevindirildi

İzmit’teki öksüz ve yetim çocuklar bu Kurban Bayramı’nda da unutulmadı. 335 öksüz ve yetim çocuğa hediyeler ulaştırıldı.

İzmit’teki öksüz ve yetim

İzmit’teki öksüz ve yetim çocuklar bu Kurban Bayramı’nda da unutulmadı. “İzmit’te yaşayan yetim ve öksüz, engelli ve yaşlı bireylerimiz başta olmak üzere dezavantajlı vatandaşlarımızı yalnız bırakmamayı, ihtiyaç duydukları her alanda kendilerine yardımcı olmayı en önemli sorumluluklarımızdan biri olarak görüyoruz” diyen İzmit Kaymakamı Şevket Cinbir çocuklar için açıklama yaptı.

199 HANEYE ZİYARET

Cinbir, “İzmit’tesiniz ve yalnız değilsiniz anlayışla; Kurban Bayramı nedeniyle İzmit Kaymakamlığı olarak her zaman yanlarında olmaya çalıştığımız İzmit İlçesinde yaşayan 335 öksüz ve yetim çocuğumuzun yaşadığı 199 hane ziyaret edilerek Valimiz Sayın Seddar Yavuz tarafından hazırlatılan bayram hediyeleri ve İzmit Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından yapılan Kurban Bayramı yardımları kendilerine ve ailelerine ulaştırılmıştır. Allah Devletimize Zeval Vermesin.” dedi.

ŞEHİT VE GAZİ YAKINLARINA DA GİDİLDİ

Kurban Bayramı süresince İzmit Kaymakamlığının organizesiyle İzmit’te yaşayan 67 şehit ailemiz ve 194 gazimiz evlerinde ziyaret edilerek bayramları kutlandı. İzmit Kaymakamı Şevket Cinbir ve Eşi Hayriye Hanım da bazı şehit aileleri ve silah arkadaşları gazilerimizi ziyaret ederek Kurban Bayramlarını kutladı.

SEVKET CINBIR