Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit’te yıllardır bir yazıyı değiştiremediler!

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde 2009 yılında kapanan İzmit Büyükşehir Belediyesi’nin yazıları hala Bağçeşme Mezarlığı’nda duruyor.

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde 2009

Ugur ENC min2009 yılında Kocaeli’de büyükşehir belediyesi sınırları değiştirildi. İzmit Büyükşehir Belediyesi kapatıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kuruldu. Bu süreç sonrasında birkaç yıl içerisinde İzmit, Başiskele, Kartepe ve Derince’yi kapsayan eski İzmit Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde tabelalar konusunda ciddi bir çalışma yapıldı. İzmit Büyükşehir Belediyesi tabelaları Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tabelaları ile değiştirildi.

izmit buyuksehir yazisi 2HALEN İZMİT BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Ancak 2009 yılında başlatılan tabela çalışmalarında unutulan pek çok tabela da oldu. İzmit Bağçeşme Mezarlığı içerisinde yer alan ve önünden her gün binlerce vatandaşın araçları ile geçtiği hayratlarda yer alan İzmit Büyükşehir Belediyesi yazıları da unutuldu. 11 yıldır Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet alanında olmasına rağmen mezarlık hayratlarında ve mezarlığın çeşitli bölgelerinde halen İzmit Büyükşehir Belediyesi yazıyor. Bu durum Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kurumsallığına yakışmıyor.