Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit’teki caminin içinde utandıran görüntü!

İzmit Akpınar Köyü Camii’nin hali içler acısı. Her tarafından su alan camide cemaat; poşet sererek ve kova koyarak tavandan akan sulara önlem alıyor

İzmit Akpınar Köyü Camii’nin

Türkiye CSEBO min 94umhuriyeti’nde kurumlar arasında en büyük kaynağı alanlardan biri Diyanet İşleri Başkanlığı. Diyanet’e 2020 yılında ayrılan bütçe 11.5 milyar TL. Bunun yanı sıra cemaat ve hayırsever yardımları da bulunuyor. Buna rağmen Diyanet’e bağlı olan camilerin sorunlarına müdahale etmekte yavan davranılıyor. Bunun en güncel örneklerinden biri de İzmit’te yaşanıyor.

POŞET SERDİLER
İzmit Akpınar Camii‘nde köyünde bulunan ve aktif olarak ibadet için kullanılan caminin içini görenler hayrete düşüyor. Son 4 gündür devam eden sağanak yağış boyunca caminin içerisine su aktı. Tavan ve camlardan su alan camide cemaat imkanları ölçüsünde yerlere poşet serdi ve birçok noktaya kova koymak zorunda kaldı.

SABAH NAMAZINDA DENK GELDİ
Bu camiye sabah namazını kılmak için giden MHP İzmit Belediye Meclis Üyesi İlker Kazan, cami cemaatinin aldığı önlemleri gördüğünde şaşırdığını kaydederek, “İzmit’in merkezine yakın bir camimizde böyle bir görüntüyle karşılaşmak beni çok üzdü. İzmit İlçe Müftülüğü yetkililerinin bu durumdan haberi var mıdır? Varsa neden cemaat bu işkenceye mahkum bırakılmıştır? Bir an önce bu caminin tadilata girmesi gerekiyor” dedi.

İŞTE CAMİNİN İÇİNDEN GÖRÜNTÜLER

akpYnar cami

akpYnar cami poYet

e7cdac0d 3ff0 4111 8968 9557b45de85f

fa5cf6bc 5fdc 4c16 928d 15ccefdaf6ac

izmit akpYnar

izmit akpYnar cami