Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit’teki o işçi amiriyle yumruk yumruğa kavga etmiş!

İzmit Belediyesi’nde darp edildikten sonra kovulduğu iddia edilen Bülent Aktop’un amiri ile yumruk yumruğa kavga ettiği, tutulan tutanağı yırtarak amirinin suratına attığı öğrenildi. Aktop ve amiri Burhan Çakır hakkında aynı disiplin süreci başlatıldı, taraflar birbirinden şikayetçi oldu.

İzmit Belediyesi’nde darp edildikten

Uğur ENÇ min 6Kocaeli‘de Hizmet İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy bugün bir açıklama yayınlayarak Bülent Aktop isimli bir işçinin İzmit Belediyesi’nde amiri tarafından darp edildiğini duyurdu. İdris Ersoy’un açıklamalarından sonra, şubat ayında gerçekleştirilen darp olayı ardından bugün işten atılan Bülent Aktop’un iki defa ağır disiplin suçu işlediği bu sebeple İzmit Belediyesi’nden atıldığı öğrenildi. Belediye şirketinde sözleşmeli olarak çalışan Aktop’un ilk olumsuz davranışı şubat ayında gerçekleşti.

MEMUR AMİRİ AKP DÖNEMİNDEN

Şubat ayında İzmit Bağçeşme’de mahalle ortasında Bülent Aktop ile amiri Burhan Çakır yumruk yumruğa kavga etti. Her iki isim de birbirinden şikayetçi oldu ve darp raporu aldı. Bunun üzerine İzmit Belediyesi iki isimle ilgili disiplin süreci başlattı. Burhan Çakır’ın memur olduğu ve AKP döneminden bu yana İzmit Belediyesi’nde görev yaptığı öğrenildi. Çakır’la ilgili memuriyet prosedürüne göre işlemlerin devam ettiği öğrenildi.

DEVAM EDEN DİSİPLİNSİZ TUTUM

Bülent Aktop’la ilgili disiplin süreci devam ederken bu defa mayıs ayında amirinin tuttuğu resmi tutanağı yırttıktan sonra amirinin suratına fırlattı. Bu konuyla ilgili de disiplin süreci başlatıldı ve Aktop’a 5 yevmiye ceza verildi. Bülent Aktop devam eden disiplinsiz tutumu nedeniyle İzmit Belediyesi’nden kovuldu. İzmit Belediyesi’nin gün içerisinde söz konusu kavga olayı ile ilgili belgeleri kamuoyu ile paylaşması bekleniyor.