Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İztop Park Evleri’nde sular durulmuyor!

Şaibeli seçim iddialarıyla gündeme gelen İztop Park Evleri’nde eski başkanın sitenin yeni yönetiminde denetçi olması site içerisinde gerginlik yaratırken site sakinleri duruma tepki gösteren afişler astı.

Şaibeli seçim iddialarıyla gündeme

İzmit Alikahya’da bulunan İztop Park Evleri’nde geçtiğimiz yıl nisan ayında yapılan seçimin şaibeli olduğu iddiaları ortaya atılmış, daha sonra ise yapılan bu seçim ile ilgili hukuki süreç başlatılmıştı. Mahkemenin talebi üzerine atanan bilirkişi, yaptığı incelemede nisan ayında yapılan seçimin yönetim planına aykırı olduğunu tespit etti. Raporda, haksız vekaletlerin de olduğu belirtilirken, yönetici Ayla Çetin ve muhasebeci Sevinç Erbaş’ın aldıkları vekaletlerin usulsüz olduğu da bilirkişi raporuna yansıdı.

Bir diğer yandan yargı süreci devam ederken site yönetimi Başkanı Barış Bal’ın başkanlık görevini bırakarak denetçi olması dikkat çekti. Öte yandan mahkeme kararı doğrultusunda seçimlerin yeniden gerçekleştirilmesi bekleniyor.

“HAK ETMEDİĞİNİZ O KOLTUKLARI BIRAKIP GİDİN”

Site sakinleri adına yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi “Sayın Barış Bal şaibeli bir seçimle işbaşına geldiniz, sizden başka bu görevi yapacak kimse yok mu? Bir gün yönetici, bir gün denetçisiniz, yarın ne olacağınız belli değil. Sizin usulsüz işlerinizden bıktık. Sitemize daha fazla zarar vermeyin, hak etmediğiniz o koltukları bırakıp gidin. Burada yaşayan 518 site sakininin aklı ile dalga mı geçiyorsunuz?

“ÇIKAR AMAÇLI HARCAMALARINIZDAN BIKTIK”

Site sakinleri olarak aidat ödüyoruz ama ödediğimiz aidatın karşılığı olan hizmeti alamıyoruz. Şaibeli alımlarla ilgili iddiaları kendilerine ilettiğimizde yönetimden hiç bir şekilde olumlu cevap da alamıyoruz. Yönetim sorumluluğunu yerine getirmediği, sorunlara çözüm bulmadığı gibi tepki gösteren site sakinlerine sizden başka şikayet eden yok şeklindeki sözlerle ukalaca karşılık da veriyorlar. Aidatlar çok yüksek denilince de evlerinizin de değeri arttı diye ciddiyetsiz, komik ve mesnetsiz cevaplar alıyoruz. Bizler hizmet istiyoruz, çıkar amaçlı harcamalarınızdan bıktık.

“BU KOMŞULARINIZIN YÜZÜNE NASIL BAKACAKSINIZ?”

Seçimde biz para ve maaş almıyoruz hizmet için varız dediler. Fakat huzur hakkı adı altında para alıyorlar ve aidat ödemiyorlar. O koltukları bırakmak istememelerinin, bu kadar oyunun sebebi budur. Fakat o koltukları bırakmak zorunda kalacaksınız O zaman bu komşularınızın yüzüne nasıl bakacaksınız? Hizmet edilsin hesap verilsin, tabi ki huzur hakkı alınsın. Lakin bizim ödediğimiz aidatlarla kişisel çıkar sağlanıyor, site sakinleri olarak bu durum zorumuza gidiyor. Gereksiz harcamalardan dolayı, kasada para kalmadığı gibi ciddi borç yükü altına girilmiş olmasından da endişe ediyoruz.”