Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kafe ve kıraathanelere 1 ay yasak!

Kafe kıraathane, çay bahçesi, benzeri mekanlar faaliyetlerine bayram sonrasına kadar ara verecek. Lokanta ve benzeri işletmeler ramazan boyunca paket sistemine geçecek.

Kafe kıraathane, çay bahçesi,

Koronavirüs salgınıyla ilgili yeni kararların alınması beklenen kritik Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Beştepe’de gerçekleşen toplantıda, Ramazan Bayramı sonuna kadar tedbirlerin sıkılaştırılmasını açıkladı.

65 YAŞ ÜSTÜNE YASAK

Bu kapsamda, Hafta sonu sokak kısıtlaması sürerken, hafta içi sokak kısıtlaması saatleri akşam 19:00 sabah 05 olarak güncellendi. Sokağa çıkma saatlerinde zorunlu haller dışında şehirler arası seyahate izin verilmeyecek.

EĞİTİMDE NE OLACAK?

65 yaş üstü 18 yaş atı toplu taşıma sınırlaması yeniden getiriyoruz. Eğitimde sınav sürecinde olan 8. ve 12. sınıflar ile okul öncesi eğitim kurumları dışındaki tüm kademeler uzaktan eğitimle sürecektir.

KAFE KIRAATHANELER BAYRAM SONUNA KADAR KAPALI

Kafe kıraathane, çay bahçesi, benzeri mekanlar faaliyetlerine bayram sonrasına kadar ara verecektir. Lokanta ve benzeri işletmeler ramazan boyunca paket sistemine geçecektir.

KINA DÜĞÜN YASAK

Kına, düğün, genel kurul gibi bütün toplantılar bayram sonrasına kadar ertelenmiştir. Oteller sadece kendi müşterileriyle hizmet sürdürecektir. Konaklama tesisleriyle, evlerde toplu iftar ve benzeri organizasyonlar gerçekleştiremeyecek. Uygulama yarın akşam saati ile başlayacaktır.