Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan’dan maskesiz hasta ziyareti!

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, AKP’li siyasetçilerle birlikte bir hasta ziyaretine katıldı. Ziyarette hiç kimsenin maske takmaması dikkat çekti.

Kandıra Belediye Başkanı Adnan

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, AKP Kandıra İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ömer Bayrakdar ve AKP Kandıra İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülnur Bayram ile birlikte, geçmiş dönem AKPKandıra İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Maviş’in eşi Şenol Maviş’e hasta ziyaretinde bulundu. Söz konusu ziyaretle ilgili Kandıra Belediyesi sabah saatlerinde bir fotoğraf eşliğinde basın bülteni yayınladı. Söz konusu fotoğrafı görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

VİRÜS YAYILIYOR MASKE KALKIYOR

Şenol Maviş’in evinde gerçekleşen hasta ziyaretinde hiç kimsenin maske takmaması dikkat çekti. Ne AKP’li siyasetçilere ne de Adnan Turan’ın maske takmaması, corona virüsünün yayılma hızının giderek arttığı bu günlerde ne kadar dikkatsiz olduğumuzu bir kez daha gözler önüne serdi. Ziyarette Şenol Maviş’in sağlık durumu ile ilgili bilgiler alan Başkan Turan, yakınlarına da geçmiş olsun dileklerini iletti.

TURAN VİRÜSTEN BAHSETTİ

Hastalara ziyaret etmenin önemine değinen Turan; “Hastalık ve sağlık bizler için. Rabbim öncelikle her şeyin hayırlısını nasip etsin. Küçücük virüs şu anda dünyayı etkisi altından almış durumda. Bizler de devletimizin koyduğu kurallara dikkat etmek zorundayız. Maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına dikkat etmemiz lazım. Biz annemizden babamızdan hasta olanı, yaşlıları ziyaret etmeyi gördük. Bizi bir yapıyor, birbirimize yaklaştırıyor.” dedi.

NE ZAMAN ARASAK ULAŞIYORUZ

Ziyaretten dolayı memnuniyet duyduklarını ifade eden Maviş ailesi ise “Başkanım ilçemize vermiş olduğunuz hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Ne zaman arasak ulaşabiliyor, ne zaman derdimiz olsa yardımcı olmaya çalışıyorsunuz. Sağ olun.” dedi.