Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kandıra Belediyesi de milyonluk araç satın almış!

İzmit Belediyesi dün satın aldığı hizmet araçlarını tanıttı. AKP’li Kandıra Belediyesi’nin de 1.9 milyon liraya hizmet aldığı ortaya çıktı.

İzmit Belediyesi dün satın

Ugur ENC minKandıra Belediyesi 27 Ocak’ta 18 adet hizmet aracı satın almak için ihaleye çıkmıştı. Söz konusu ihaleye 5 firma katıldı. İhalede yalnız 3 firma teklif verdi. En uygun teklifi 1 milyon 677 bin lira ile Nazer Otomotiv Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi verdi. 26 Şubat’ta firma ile sözleşme imzalandı. Satın alınan araçlar belediyeye teslim edildi ve kullanılmaya başlandı.

MAKAM ARACI

Belediye ayrıca bir aracı da 240 bin liraya Kandıra Belediyesi Personel Anonim Şirketi üzerinden satın aldı. Söz konusu aracın Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan tarafından kullanılan Volkswagen marka Passat model makam aracı olduğu öğrenildi. Otomatik vites olan aracın pek çok özelliği bulunuyor. Adnan Turan göreve geldiği günden itibaren bu aracı kullanıyor.

HİZMET ARAÇLARI

Belediye hizmet ve makam araçlarına toplam 1 milyon 917 bin lira harcamış oldu. Kandıra Belediyesi’nin satın alarak belediye hizmetlerinde kullanmaya başladığı, siyah resmi plakalı araçlar ise şunlar; 1 adet binek araç, 7 adet ticari binek araç, 2 adet damperli kamyon, 5 adet çift kabin kamyonet, 1 adet 4X4 pickup, 1 adet de çöp kamyonu.