Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kandıra Belediyesi sosyal tesis için kolları sıvıyor!

Kandıra Belediyesi geçtiğimiz dönem uzun süreli kiraladığı ancak kullanım için herhangi bir adım atmadığı orman arazileri için düğmeye basıldı. Yeni dönemde söz konusu ormanlık arazilerde mevzuata uygun kamp alanları ve küçük bir sosyal tesis inşa edilecek.

Kandıra Belediyesi geçtiğimiz dönem

ugur 1Kandıra Belediyesi geçtiğimiz dönem uzun süreli kiraladığı ancak kullanım için herhangi bir adım atmadığı orman arazileri için düğmeye basıldı. Yeni dönemde söz konusu ormanlık arazilerde mevzuata uygun kamp alanları ve küçük bir sosyal tesis inşa edilecek. Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez konuyla ilgili olarak gazetemize konuştu.

BAĞCILAR’IN VAR, BİZİM YOK

Kandıra’da belediyeye ait çay içilebilecek tek bir tesis olmadığını belirten Ölmez açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Kandıra Belediyemize maalesef onlarca yıldır bir sosyal tesis kazandıramamışız. Karadeniz sahillerinde bir metrekare alanımız yok. Bağcılar Belediyesi’nin dahi yeri bizim yok.

ÖNCELİKLİ GÜNDEM MADDESİ OLACAK

Bir önceki dönemde arkadaşlarımız birkaç ormanlık arazi kiralamışlar. O arazilerde herhangi bir işlem yapılmamış. Mevzuatı araştırıyoruz. O alanlarda vatandaşlarımızın faydalanabileceği kamp alanı ve küçük bir sosyal tesis oluşturmak istiyoruz. Önümüzdeki günlerde Kandıra’mızın en öncelikli gündem maddesi bu olacak. Bugün Kandıra’ya gelen misafirinizi ağırlayabileceğiniz bir yerimiz yok. İnşallah kısa sürede inşa edeceğiz.”

olmez dik foto

olmez foto