Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kandıra hattı balık istifi!

Corona virüsü salgını tüm

Corona virüsü salgını tüm dünyada hayat düzenini değiştirdi. Yeni normale dönüş sürecinde hayatımızdaki önemli kriterlerden biri de sosyal mesafe oldu. Sosyal mesafe kuralları sürekli gündemde ancak ne yazık ki bu kurallara her zaman uyulmuyor. Özellikle vatandaşların toplu olarak bir arada bulundukları bazı mekanlarda kurallar göz ardı ediliyor.

SOSYAL MESAFE YOK

O mekanların başında da toplu ulaşım araçları geliyor. Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte Kandıra’da hizmet veren otobüs hatlarında hareketlilik başladı. Corona virüsüne rağmen otobüslerde sosyal mesafesiz yolculuk eden kimseler var. Aşağıdaki görüntüler dün Kandıra’ya giden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi otobüsünde kaydedildi.

45 DAKİKA HAVASIZ YOLCULUK

Vatandaşların bir birleri ile teması ve mesafesi şaşkınlık yarattı. Dar bir alanda, kapalı otobüste ve klima etkisinde kalan vatandaşların yaklaşık 45 dakika süren seyahati virüs açısından büyük bir risk taşıyordu. Otobüste pozitif bir vaka olması halinde otobüsü kullanan vatandaşların etkilenmemesi olanaksız. Bu görüntüler devam edecek mi, çözüm bulunacak mı merak konusu.

800C İLE CEBECİ’YE AKTARMASIZ ULAŞIN

800C hattı ile vatandaşlar; Körfez, Derince, İzmit, Kefken ve Cebeci güzergahında seyahat edebilecek. Körfez’den ilk seferini saat 07.15’de gerçekleştirecek 800C, son seferini 21.00’da gerçekleştirecek. Cebeci’den ilk seferini 09.30’da gerçekleştirecek 800C, son seferini 23.30’da gerçekleştirecek. Toplamda 34 sefer yapacak otobüsle vatandaşlar, Kefken ve Cebeci sahillerine bu otobüsler ile ulaşacak.

800K İLE KERPE’YE AKTARMASIZ ULAŞIN

Körfez’den hareket edecek otobüsler ile vatandaşlar; Derince, İzmit ve Kerpe güzergahında yolculuk yapacak. İlk seferini sabah 07.30’da gerçekleştirecek 800K, son seferini ise 21.30’da gerçekleştirecek. Kerpe’den ise ilk seferini 09.00’da son seferini ise 23.30’da gerçekleştirecek. Gidiş dönüş toplamda 34 sefer yapacak otobüs ile denizin keyfini doyasıya çıkarmak isteyen tatilciler bu araçları sıklıkla tercih edecek.

HAFTA İÇİ 800CK

Hafta içi 800CK hat koduyla çalışacak sahil otobüsleri toplamda 28 sefer gerçekleştirecek. Körfez’den hareket edecek 800CK; Derince, İzmit, Kerpe, Kumcağız ve Cebeci’ye ulaşım sağlayacak. 800CK Körfez’den ilk seferini 07.00’da son seferini ise 21.00’da gerçekleştirecektir. Cebeci’den ilk seferini 06.00’da, son seferini 22.00’da gerçekleştirecek. Detaylı saat bilgisi www.e-komobil.com adresinden öğrenilebilecektir.

800 C 800 K 800 CK SEFER SAATLERİ

800 c 800 k