Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kandıra Yolu’nda 6 km daha açılıyor!

Kandıra-İzmit Duble Yol Projesinde açılması planlanan Çubuklubala ve Gölkent Kavşağındaki 6 kilometrelik bölümün bazı noktalarına 26 Aralık Pazartesi günü itibariyle trafiğin verilmesi planlanıyor.

Kandıra-İzmit Duble Yol Projesinde

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü tarafından 2021 yılının başında çalışmaları başlayan İzmit-Kandıra yolunda ilk olarak Kandıra Cezaevi arkası ve Çubukluosmaniye-Çubuklubala varyantları ulaşıma açıldı. Toplam 7 kilometrelik iki varyantın açılışından sonra sıra Çubuklubala-Gölkent varyantının açılışına geldi. Yaz aylarında hummalı bir çalışmanın yapıldığı bölgede yol tamamlandı ve çevre düzenlemeleri yapıldı.

BUGÜN ARAÇ GEÇİŞLERİ BAŞLIYOR

Kandıra-İzmit Duble Yol Projesinde açılması planlanan 6 kilometrelik bölüm de sona gelindi. Yeni yıl itibariyle tamamen trafiğe açılacak olan Çubuklubala ve Gölkent Kavşağındaki 6 kilometrelik bölümün bazı noktalarına 26 Aralık Pazartesi günü itibariyle trafiğin verilmesi planlanıyor. Tamamlanan 6 kilometrelik yolda pazartesi günü itibariyle bazı noktalarında trafik akışının başlaması bekleniyor. Aralık ayının sonu itibariyle de 6 kilometrelik yolun tamamı trafiğe açılacak.