Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kandıralı muhtarlardan çöp tesisi isyanı

Kocaeli Büyükşehir’in yeni çöp depolama tesisini Kandıra’ya yapacağını açıklamasının ardından Kandıralı muhtarlar da ayaklandı

Kocaeli Büyükşehir’in yeni çöp

SEBO min 107Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın çöp depolama tesisinin Kandıra’ya yapacaklarını açıklamasının ardından farklı kesimlerden tepkiler yükselmeye başladı. Muhalefet ve bazı Kandıralı AKP’lilerin tepkilerinin ardından Kandıra’dan muhtarlar da bugün toplanarak çöp depolama tesisini ilçelerine istemediklerini söyledi.

TARIM ALANLARI VAR
Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şube Başkanı Mustafa Satılmış, yaptığı konuşmada, “Cezaevi bölgesinde çöp depolama tesisinin yapılacak olması dün duyuruldu. Bu bizi derinden üzmüştür. Bu bölgede tarım alanları var. Bu alan trafik kazalarıyla sürekli gündemde. Depolama tesisiyle trafiğin daha çok artması gündeme gelecek.

“BAŞKA YERE YAPILSIN”
Kandıra diğer ilçelere uzak maliyetler artar. Su kaynaklarını etkilemeyecek yerlere bu alan yapılmalı. Bu projenin başka bir yere kaydırılmasını istiyoruz. Cezaevi bölgesindeki mahalle muhtarlarımız ve Kandıralı diğer muhtarlarımız çöp depolama tesisinin başka yere yapılmasını istiyor” dedi.

Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şube Başkanı Mustafa Satılmış

Mustafa SatYlmYY

d7cc69c0 6381 4d16 a4a5 6e394a5578ea