Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kar yağışı yasakları deldirdi

Kocaeli’de Bağçeşme başta olmak üzere kentin yüksek kesimlerinde vatandaşlar sokağa döküldü, sokağa çıkma yasağı delindi

Kocaeli’de Bağçeşme başta olmak

Kocaeli’de kentin yüksek noktalarında birkaç gündür etkisini sürdüren kar yağışı bugün akşam saatlerinde daha da arttı. Kent merkezinde başlayan kar yağışı yüksek noktalarda daha kısa sürede etkili oldu. Mevsim normallerinin üzerinde seyreden havalar nedeniyle uzun süredir kar hasreti çeken İzmitliler de sonunda bekledikleri beyaz örtüye kavuştu. Eline telefonunu alan yurttaşlar bembeyaz karla birlikte ortaya çıkan güzel manzaraları fotoğraflarla ölümsüzleştirdi.

KAR SEVGİSİ YASAK DİNLEMEDİ

Kar yağışının etkisini kent merkezinde gösterdiği saatlerde sokağa çıkma yasağı hala devam ediyor. Fakat buna rağmen tüm yurttaşlar bu konuda dikkatli davranmadı. Evinin penceresinden ya da balkonlarından kar keyfini süren yurttaşların yanı sıra kar coşkusuyla sokağa çıkma yasağını ihlal edenler de vardı. Yasağı dinlemeden sokağa akın eden yurttaşlar ise kendilerini kısa sürede tutan kar ile oynamaya kaptırdı.