Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Karamürsel çöplerini bile kendi toplayamıyor!

Karamürsel Belediyesi ilçe genelindeki çöplerin toplanması ve İZAYDAŞ’a taşınması için ihale açtı. Belediyenin çöp temizliğini taşeron firma yapacak.

Karamürsel Belediyesi ilçe genelindeki

Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde Ak Partili Karamürsel Belediyesi çöp temizlik işi için ihaleye çıkıyor. 15 Eylül’de gerçekleştirilecek ihale ile belediye çöp toplama işini taşeron firmaya devredecek. 16 adet araçla yapılacak olan temizlik işi 12 ay sürecek. Belediye 1 yıl boyunca temizlik işlerinde taşeron işçi çalıştıracak. İhaleyi kazanan firma Karamürsel Belediyesi logosu yazdığı araçları ve personeli ile ilçe genelindeki çöp toplama işini gerçekleştirecek.

YILIN PROJESİ GAZOZDU

Hatırlanacağı üzere Karamürsel Belediyesi bir süre önce yılın projesi diye lanse ettiği “Karamürsel Gazozu”nu duyurmuştu. Karamürsel’de üretilmeyen, Antalya’da üretimi yapılan gazoza sadece Karamürsel yazan etiketler yapıştıran belediye bu taşeron üretimi yılın projesi olarak lanse etmiş ve alay konusu olmuştu. Kocaeli’nin en ufak ilçe belediyelerinden biri olan Karamüsel’de 31 Mart seçimlerinde CHP’li aday Ahmet Çalık sadece 1.000 oy farkla seçimi Ak Partili İsmail Yıldırım’a kaybetmişti. Kent genelinde Karamürsel CHP’nin bir sonraki dönem kazanabileceği belediyelerin başında gösteriliyor.