Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Karamürsel’de bu ne rezalet?

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Anıl Aksu, Karamürsel’deki Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında stadın kirliliğine tepki gösterdi.

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe

Karamürsel’de Cumhuriyet Bayramı kutlamaları bu sene İnönü Caddesi’nde bulunan İlhan Çınar alanı yerine daha coşkulu kutlamak üzere Karamürsel İlçe Stadyumu’na taşındı. Ancak alana halk gittiğinde büyük bir rezalet ile karşılaştı. Halkın oturacağı oturaklar, yerler adeta çöplük halinde idi. Alan uzun zamandır temizlenmediği gibi Cumhuriyet Bayramı törenine uygun uygun hale getirilmemişti.

KİRLİLİK ÇÖP

Konu üzerine Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Anıl Aksu bir açıklamada bulundu. “Dini bayramlarımız gibi ulusal bayramlarımız halkımızın önemsediği bayramlardır. Ulusal bayramımız olan Cumhuriyet Bayramımızı yürekten kutlamak, halkımızın coşkusuna ortak olmak üzere Millet İttifakını oluşturan Cumhuriyet Halk Partisi, İyi Parti, Saadete Partisi, Deva partisi yönetim ve üyeleri ile beraber Karamürsel İlçe Stadyumuna gittik.

İlçe stadyumunda Karamürsel Halkı ile beraber oturmak üzere tribünlere geçtiğimiz zaman büyük bir rezalet ile karşılaştık. Alan aylardır temizlenmemişti. Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için halkın oturacağı oturaklar pislik içinde, yerler çekirdek kabuk yığınları ve içilmiş bırakılmış boş plastik şişeler ile doluydu.

SORUMLU KİM?

Cumhuriyetimize sahip çıkmakla yükümlü Karamürsel Kaymakamının, Karamürsel Belediye Başkanının, Bayram törenini düzenlemekten sorumlu olan İlçe Milli Eğitim Müdürünün ve Stadyumdan sorumlu Karamürsel Gençlik ve Spor İlçe Müdürünün alanın temizliğini kontrol etmek, alanı temiz hale gelmesini sağlamakla yükümlü değiller mi? Yoksa halkın Cumhuriyet Bayramına ilgi göstermesini beklemiyorlar mıydı? Çocuklarını seyretmeye gelmiş, Cumhuriyetinin 99. Yılını kutlamaya gelmiş Karamürsel halkına bu nasıl reva görüldü?”

9034e47e db1d 46b9 814d 3459a79a9569 1