Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Karamürsel’i İsmail Yıldırım mı kurtardı?

Karamürsel’in düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında hazırlanan broşürlerde İsmail Yıldırım’ın fotoğrafının büyük bir şekilde kullanılması garip karşılandı

Karamürsel’in düşman işgalinden kurtuluşunun

Karamürsel’in düşman işgalinden kurtuluşunun 101. Yıldönümü kutlanıyor. 4 Temmuz Kurtuluş Günü resmi töreni Atatürk Anıtına çelenklerin sunumuyla devam etti. Tören Saat 10.30’da Belediye Başkanı İsmail Yıldırım tarafından Atatürk Anıtına çelenk konulmasıyla başladı, ardından saygı duruşu ve istiklal marşı okundu. Karamürsel Alp’in kabrine şükran ziyaretinde bulundu ve ilçe Müftülüğünce şehitlerimiz için kuran-ı kerim okunarak ardından dua edildi.

BAŞKANIN FOTOĞRAFI NEDEN VAR?

Bugünkü etkinlikler için dikkat çeken bir detay vardı. Karamürsel Belediyesi tarafından hazırlanan kurtuluş günü görsellerinde Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın fotoğrafının abartılı bir şekilde büyük kullanılması dikkat çekti. Karamürsel’in kurtarıcısı gibi kurtuluş görsellerinde yer verilen Yıldırım’ın fotoğrafı tepki çekti.

Belediye başkanlarının fotoğraflarının yerli yersiz her görsele sıkıştırılmasına anlam verilemiyor. Kurtuluşu temsil edecek bir görüntü kullanılabilecekken her yere başkanların fotoğrafını kullanma alışkanlığı vatandaşı sıkıyor.

İŞTE GÖRSEL: YORUM SİZLERİN