Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kariyer Fuarı’nın çadırı 1.2 milyon TL!

Kocaeli Kongre Merkezi’nde düzenlenen Marmara Kariyer Fuarı için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kesenin ağzını açtı. Kongre merkezi otoparkına kurulan çadır için 1 milyon 278 bin lira ödendi.

Kocaeli Kongre Merkezi'nde düzenlenen

ugurKocaeli Kongre Merkezi’nde düzenlenen Marmara Kariyer Fuarı, Kocaeli Valiliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle 15 üniversite paydaşlığında gerçekleştirildi. Çeşitli sektörlerden 1071 firmanın yer aldığı fuarda, stantları ziyaret eden öğrenciler iş olanaklarıyla ilgili bilgiler aldı. 2 gün süren fuar için Kocaeli Kongre Merkezi’nin otoparkına dev bir çadır kuruldu. Söz konusu çadırda katılımcı firmaların stantları yer aldı.

EN DÜŞÜK TEKLİF LAGARİ MEDYADAN

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından üstlenilen çadır kurulum işi için 30 Ocak’ta bir ihale gerçekleştirildi. Marmara Kariyer Fuarı (Marmarakaf) Organizasyon Çadır Kurulumu Hizmeti ihalesine 3 firma katıldı. 1 milyon 396 bin lira muhammen bedelli ihaleyi en düşük teklifi veren Lagari Medya kazandı. Lagari Medya’nın teklifi 1 milyon 278 bin lira oldu. 2 günlük fuar için 1.2 milyon lira ücret alan firma fuar bittikten sonra çadırını toplayarak kentimizden ayrıldı.