Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kartepe Belediyesi 2.4 milyonluk ihaleyi Mehmet Süleyman Otman’a verdi!

Kartepe Belediyesi mobilya ve beyaz eşya alımı için 28 Nisan’da ihaleye çıktı. Pazarlık usulüyle yapılan ihale İzmit’teki Mehmet Süleyman Otman isimli şahıs firmasına verildi.

Kartepe Belediyesi mobilya ve beyaz eşya alımı için 28 Nisan’da

ozel haberKartepe Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü 28 Nisan 2025 tarihinde mobilya ve beyaz eşya almak için ihaleye çıktı. Pazarlık usulüyle çıkılan ihaleyi belediye, İzmit’in Erenler Mahallesi’nde faaliyetlerini sürdüren Mehmet Süleyman Otman isimli şahıs firmasına verdi. Taraflar arasında 2 milyon 491 bin liraya sözleşme imzalandı.

YAKLAŞIK MALİYETİ 2.5 MİLYON LİRA

Kartepe Belediyesi Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ‘mobilya ve beyaz eşya alımı’ için 28 Nisan’da ihaleye çıktı. Kartepe Belediyesi’nin pazarlık usulüyle çıkılan ihalesine sadece Mehmet Süleyman Otman isimli şahıs firması doküman indirerek teklif verdi. Yaklaşık maliyeti 2 milyon 592 bin 983 lira olan ihaleyi İzmit’in Erenler Mahallesi Turan Güneş Caddesi’nde faaliyetlerini sürdüren şahıs firması 2 milyon 491 bin 700 liraya aldı. Kartepe Belediyesi’nin ihale verdiği Mehmet Süleyman Otman ile 22 Mayıs 2025 tarihinde sözleşme imzalandı. 23 Mayıs’ta başlayacak olan mobilya ve beyaz eşya teslimleri 7 Haziran 2025 tarihinde sona erecek.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

TOKİ, Kocaeli’nin de aralarında yer aldığı 64 ilde 20 bine
Sıradaki Haber TOKİ Kocaeli konut satışı için düğmeye bastı: Toplam 423 daire için şartlar belirlendi!