Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kartepe Belediyesi 2 adet ticari arsa satacak

Kartepe Belediyesi, Uzuntarla Mahallesi’nde 2 adet ticari imarlı arsayı ihaleyle satacak.

Kartepe Belediyesi, Uzuntarla Mahallesi’nde
SEBO İMZA

Kartepe Belediyesi, arsa satışı yapmak için ihale açtı. Uzuntarla Mahallesi’nde iki adet ticari arsa ihaleyle satışa sunulacak. Uzuntarlada bin 666 metrekare ticaret alanı için 9 milyon 830 bin TL muhammen bedel belirlendi. Bir dönüm konut alanı için ise 4 milyon TL muhammen bedelle ihale yapılacak.

İHALE BİLGİLERİ

İHALE YERİ: Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Kartepe Kent Meydanı No:2 Kartepe/KOCAELİ adresindeki Belediyemiz Hizmet Binasının 2.katındaki Encümen Toplantı Salonunda yapılacaktır.

İhale ve Teklif Açma Tarihi: 26.10.2023 10:10

İHALE İÇİN UYARI

* Taşınmaza ait İhale Şartnamesi, yukarıda belirtilen bedel karşılığında Kartepe Belediyesi  Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden alınacaktır. İstekliler, şartnamede ve yukarıda istenen bütün bilgi ve belgelerin asıllarını veya Noter tasdikli suretlerini eksiksiz olarak hazırlayıp, dosyalarını en geç ihale gününden 1(bir) gün önce 25.10.2023 Çarşamba günü saat 17:00’ye kadar Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne verebilecekleri gibi iadeli taahhütlü olarak da gönderebilirler.(Posta ile gönderilen tekliflerin de yine aynı saate kadar  Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne Ulaşması şarttır.) İdare, ihaleyi yapıp yapmamakta serbest olup, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 17.Maddesi gereğince ilan olunur.