Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kartepe Belediyesi de araçlarını kiralayacak!

Kocaeli’de belediyelerin milyonluk araç kiralama ihaleleri devam ediyor. Şimdi sırada Kartepe var. Kartepe Belediyesi 20 ay süreyle 80 araç kiralamak için 16 Kasım’da ihaleye çıkacak.

Kocaeli’de belediyelerin milyonluk araç

ugurKocaeli’de İzmit ilçesinde CHP’li İzmit Belediyesi ve Cumhur İttifakı üyeleri arasında yıllardır süre gelen araç satın alım ve kiralama yetki tartışmaları nedeniyle konu kent gündeminde önemli bir yer edindi. CHP’li İzmit Belediyesi araçların satın alınmasının doğru yöntem olduğunu öne sürerken, Ak Partili belediyeler kimi araçlarını satın almasına rağmen genel olarak araçları kiralama yöntemini tercih ediyor.

20 AYLIĞINA 80 ARAÇ

Kocaeli’de belediyelerin milyonluk araç kiralama ihaleleri devam ediyor. Şimdi sırada Kartepe var. Kartepe Belediyesi 20 ay süreyle 80 araç kiralamak için 16 Kasım’da ihaleye çıkacak. Söz konusu ihale ile kiralanacak olan araçlar 1 Şubat 2023 tarihi ile 30 Eylül 2024 tarihleri arasında kullanılacak. Saat 11.00’de Kartepe Belediyesi hizmet binasında gerçekleştirilecek olan ihaleye katılacak olan firmalar merak konusu.