Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kartepe Belediyesi’nden taciz açıklaması!

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde önceki gün akşam saatlerinde N.Ç. isimli bir kadın intihara teşebbüs etti. Hastanede ifadesi alınan kadın Kartepe Belediyesi’nde görevli Temizlik İşleri Müdürü S.Ç. tarafından cinsel tacize uğradığını, bu sebeple intihar etmek istediğini söyledi. Belediyeden konuyla ilgili açıklama geldi.

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde önceki

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde önceki gün akşam saatlerinde N.Ç. isimli bir kadın intihara teşebbüs etti. Hastanede ifadesi alınan kadın Kartepe Belediyesi’nde görevli Temizlik İşleri Müdürü S.Ç. tarafından cinsel tacize uğradığını, bu sebeple intihar etmek istediğini söyledi. Bunun üzerine gözaltına alınan S.Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

BELEDİYE SAATLER SONRA AÇIKLADI

Kartepe Belediyesi olayın üzerinden saatler geçtikten sonra bugün sabah 09.30’da bir basın açıklaması yayınladı. Evli ve 4 çocuk babası tacizci müdür S.Ç. ile ilgili açıklama yayınlayan belediye açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Değerli Basın Mensupları; 08.06.2022 tarihi itibariyle basında yer alan ve belediyemizin de adının geçtiği adli vakaya ilişkin kamuoyunu bilgilendirme gereği hasıl olmuştur.

AÇIĞA ALINDI, SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Söz konusu olay ile ilgili hukuki süreç emniyet güçlerimiz ve adli makamlarca titizlikle yürütülmektedir. Dosya tarafımızdan da yakından takip edilmekle birlikte, konunun vahameti sebebiyle bahse konu kişi ile ilgili olarak kurumumuzca idari soruşturma başlatılmış ve açığa alınmıştır. Söz konusu olay adli bir vaka olup, olayla ilgili kurumsal illiyet bağı bulunmamaktadır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”