Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kartepe Belediyesine seslendi: Yeni tesis yapmayı beceremiyorsunuz mevcudu koruyun!

Kartepe Belediyesinin Ataevler Mahallesi’ndeki spor tesislerini ziyaret eden İYİ Parti Kartepe İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel, yetkililere “İlçemize yeni tesis yapmayı beceremiyorsunuz. Bari mevcudu koruyun” diyerek seslendi.

Kartepe Belediyesinin Ataevler Mahallesi’ndeki

İYİ Parti Kartepe İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel, Kartepe Ataevler Mahallesi’nde bulunun tesis ile alakalı şikayetlerini ilettiğini belirtti. Tamyüksel, Kartepe Belediyesi yetkililerine şöyle seslendi: “Bu tesisin durumu ile alakalı çok yoğun şikayet alıyoruz. Bundan yaklaşık 15 gün önce tesisleri ziyaret ettik ve gerekli çalışmaların yapılacağı tarafımıza iletildi. Lakin süreç içinde gördük ki herhangi bir çalışma yapılmıyor. Uyarılar ciddiye alınmıyor.  O halde tesisin durumunu Kocaeli kamuoyu ile paylaşalım dedik.

ASAYİŞ PROBLEMİ

İşte buyurun paylaştığımız resimler ile Kartepe’nin evlatlarının layık görüldüğü tesisin halini sizler takdir edin. Her şeyden önce, madde bağımlılarınca tahrip edilen bu bina Milli Servettir, bununla birlikte bu tesisler hepimizin evlatlarının kötü arkadaş ve kötü alışkanlıklardan uzak durması, spor ile tanışması için vatandaşın vergileri ile yapılmış alanladır. Fakat görüyoruz ki bu alanlar amacına hizmet etmek bir kenara, tam da gençlerimizi kurtarmaya çalıştığımız insanlar ve alışkanlıklara uygun olarak kullanılmaya başlanmış, mahalle halkına sosyal bir donatı olarak nefes olmak yerine asayiş problemi yaratır hale gelmiştir.

BURASI SAHİPSİZ Mİ?

Bizler; geçtiğimiz günlerde Spor Bakanını ziyaret etmeleri hasebi ile kendilerinden Kartepemize yeni tesisler kazandırmalarını beklerken, görüyoruz ki Belediyemiz mevcudu dahi koruyamamaktadır. Alanın mevcuttaki sorunları yetmiyormuş gibi birde, özel bir inşaat şirketinin civarda ki şantiye alanına ulaşmak için, imarda resmi bir güzergah olmamasına rağmen, hafriyat kamyonlarını bu alandan geçirmeye başlaması ile mahalleli ve çocuklarını burada futbol kursuna getiren veliler haklı olarak burası sahipsiz mi diyorlar.

BARİ MEVCUDU KORUYUN

Malum bu kamyonlar tonajlı ve dolayısıyla, tesisin girişi asfalt olmadığı için de veliler ile çocuklar bozulan yolda sorun yaşıyorlar, bununla birlikte tesiste veliler için çocuklarını izlemek ya da beklemek için bir tribün yada alan olmadığından, kamyonların geçtiği yerde hem güvenliksiz hem de toz toprak altında kalarak çocuklarına spor yaptırmak zorunda kalıyorlar. Kartepe’ye çok büyük ve önemli hizmetler yaptıklarını iddia edenleri bir an önce Ataevler’deki bu tesis ile ilgili göreve davet ediyorum. Ve buradan sesleniyorum, her şeyin başı liyakat, sonrasında ise vizyondur. Madem ki İlçemize yeni tesis yapmayı beceremiyorsunuz, bari mevcudu koruyun.” dedi.

Kartepe Belediyesine seslendi Yeni tesis yapmayi beceremiyorsunuz mevcudu koruyun Kartepe Belediyesine seslendi Yeni tesis yapmayi beceremiyorsunuz mevcudu koruyun 2