Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kartepe Green Park’tan yine şikayet var!

Kartepe Green Park Otel’den yeni bir şikayet daha geldi. hafta sonu için oteli tercih eden bir vatandaş her ekipman için istenen yüksek kiralama bedellerinden ve kaba personelden dert yandı.

Kartepe Green Park Otel'den

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde Samanlı Dağı zirvesinde kurulu olan ve çevresine yeni tesis inşasına izin verilmeyen Green Park Otel hizmet kalitesiyle sürekli gündeme geliyor. Vatandaşların personel ve fiyat politikası nedeniyle sıkça eleştirdiği Green Park Otel’den yeni bir şikayet daha geldi. hafta sonu için oteli tercih eden bir vatandaş her ekipman için istenen yüksek kiralama bedellerinden ve kaba personelden dert yandı.

EN KALİTESİZ MALZEME 100 TL

Sena isimli vatandaşın şikayetinde şu ifadeler yer aldı: “Kartepe’deki kayak kiralama merkezindeki fiyatlar resmen şok edici ve insanları nasıl soyarız diye düşünmüşsünüz resmen kayak en kalitesizi 100 TL baton 50 TL nasıl bir mantık kayağa ve batona ayrı para ister şok edici gerçekten, dolap ® kiralamak 100 TL kask sağlıkla alakalı bir durum ve en ucuz kayak aletidir 70 TL şaka gibi fiyatlarınızla insanları yanıltmayı geçtim küçücük çocuklar dahil ayakkabılarınızı size verip hiçbir şekilde kontrol etmiyorlar hiçbir kayak merkezi bunu yapmaz hepsi giydirip bir yaralanma olmaması adına kontrol eder. Çalışanların diğer kısmını tenzih ederek ozan bey kadar kaba aşağılayıcı bir dille konuşan bir çalışan daha görmedim. Kendisine ayakkabıların normalde her kayak merkezinde kontrol edildiğini bu insanlardan birinin ayağı kırılsa bir problem olsa ne yapacaklarını sordum resmen bağırarak kaba bir dille onları ilgilendirmediğini söyledi.”