Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kartepe Ketenceler’de doğalgaz için ilk kepçe vuruldu

İZGAZ, temmuz ayı itibarıyla 22 bölgede doğalgaz hat imalatı çalışmalarına başladı. İZGAZ’ın çalışmaları kapsamında Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde Ketecenler köyünde bugün ilk kepçe vuruldu.

İZGAZ, temmuz ayı itibarıyla

Ugur ENC min e1623645972212İZGAZ, Temmuz ayı itibarıyla 22 bölgede doğalgaz hat imalatı çalışmalarına başladı. İzmit ilçesinde Süleymaniye, Sapakpınar, Karaabdülbaki, Çubuklubala, Eseler, Bayraktar, Nebihoca ve Gökçeören; Kartepe’de Ketenciler, Kandıra’da Safalı, Bollu, Hacımazlı, Gölcük’te Hasaneyn, Nüzhetiye, Nimetiye ve Körfez’de Elmacık mahallelerinde yaklaşık 285 km hat imalatı yapılacak. Bu çalışmaların ardından Kocaeli’de yaklaşık 6 bin 500 konut daha doğalgaz konforu ve ekonomisiyle buluşacak.

BÜYÜKAKIN’A TEŞEKKÜR

İZGAZ’ın çalışmaları kapsamında Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde Ketecenler köyünde bugün çalışmalar başladı. İlk kazma vurulurken Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman da bölgedeydi. Çalışmaları yakından takip eden Kocaman, “Doğalgaz Ketenciler Mahallemize Hayırlı Olsun.. Uzun zamandır gündemimizde olan ve 17 kilometrelik ana hat kazı çalışmalarını başlattık. Bu süreçte bizden desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’a teşekkür ediyorum.”