Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kartepe Motali Life Hotel, hizmetinizde

Yıllardır Maşukiye’de Motali Restaurant adıyla farklı tatlarla hizmet veren Orhan Bayramin, otelcilik sektörüne geçiş yaptı. Bayramin, 3 yıldızlı Kartepe Motali Life Hoteli’ni, Kocaelililer’in hizmetine açtı.

Yıllardır Maşukiye’de Motali Restaurant

Kartepe Turizm Derneği Başkanı Orhan Bayramin, yıllardır Maşukiye’de farklı tatlarla hizmet veren ve markalaşan Motali Restoran’da kazandıkları hizmet sektörü deneyimlerini otelcilik sektörüne taşıyarak 3 yıldızlı Motali Life Hotel’i hizmete açtı. Türkiye’nin gözde kayak merkezleri arasında hızla yerini alan Kartepe’de, dört mevsim koşulsuz müşteri memnuniyeti ile hizmet vermeyi ve üst seviyede otel konforu sunmayı amaçlayarak yola çıkan Kartepe Motali Life Hotel, 15 Ekim tarihinde hizmet vermeye başladı. 3 yıldızlı hotelin resmi açılışı
ise 19 Kasım günü gerçekleştirilecek.

dYY

MUHTEŞEM GÖL MANZARASI
Bölgenin coğrafi yapısı itibari ile en iyi konumda yer alan Kartepe Motali Life Hotel, Sapanca Gölü’ne kuşbakışı bir noktada yer alıyor. Motali Life Oteli tercih eden müşteriler ister dağın zirvesinin, ister göl kıyısının tadını çıkarabiliyor. Kartepe kayak merkezine çıkan yol üzerinde yer alan Motali Life Hotel, muhteşem bir göl manzarasına sahip. Dağın bütün oksijenini içinize çekebileceğiniz konumu ve İsviçre Alpleri’ni aratmayan doğal güzelliği ile hotel, ayrıca kayak merkezine 10 dakika gibi kısa bir mesafede olmasıyla da dikkat çekiyor.

banyo

BİRÇOK AKTİVİTE MEVCUT
700 metrekare alan üzerinde bulunan Kartepe Motali Life Otel, 16 standart oda, 4 kuzey deluxe, 6 köşe deluxe ve 2 half suite olmak üzere toplam 30 oda, 60 yataktan oluşuyor. Otel müşterileri, kayak sporu dışında; ATV motorla safari turları veya dağ yürüyüşü turlarına katılabilme, at binme veya Sapanca Gölü’nde su sporları yapabilme gibi birçok aktiviteyi gerçekleştirme imkanı bulabilecek.

konfor

TÜRK VE DÜNYA MUTFAĞI
Otel içinde 150 kişiye hizmet verebilen, Türk ve fünya mutfağından özenle seçilmiş lezzetleri sunmaya hazırlanan Beyza Türk Restoranı, yaz aylarında da bahçe bölümü ile 250 kişilik kapasiteyle hizmet verebilecek. Müşteriler ayrıca, lobi barda, çaylarını, kahvelerini yudumlayabilecek veya özenle hazırlanmış aperatif yiyecekler ile, alkollü ya da alkolsüz yerli yabancı içeceklerini tadabilecek.

lobi

AÇIK VE KAPALI HAVUZ
Kasım 19 Kasım’da resmen hizmete açılacak olan Kartepe Moteli Life Hotel, konaklama, restoran, lobi bar ve toplantı salonu ile çeşitli spor aktivite hizmeti verecek. Kartepe Motali Life Hotel, bu yaz ayında açık ve kapalı yüzme havuzları, SPA merkezini de misafirlerinin hizmetine açacak. Kartepe Motali Life Hoteli tercih eden konuklar 0262 354 22 70 numaralı telefondan rezervasyon yaptırabilecekler.

ORHAN BAYRAMİN

Orhan Bayramin