Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kartepe’de Çocuklar Tehlikede: Kanal Çalışması Tamamlandı Ancak Korkuluklar Yapılmadı

Kartepe’nin Dumlupınar Mahallesi’nde yaşayan aileler, son zamanlarda büyük bir güvenlik endişesi taşıyor. Mahallede tamamlanan kanal çalışması sonrasında, tehlike çanları çalmaya başladı. Çünkü, kanalın etrafında henüz demir korkuluklar yapılmadı.

Kartepe'nin Dumlupınar Mahallesi'nde yaşayan

Kocaeli Kartepe’nin Dumlupınar Mahallesi’nde yaşayan aileler, son zamanlarda büyük bir güvenlik endişesi taşıyor. Mahallede tamamlanan kanal çalışması sonrasında, tehlike çanları çalmaya başladı. Çünkü, kanalın etrafında henüz demir korkuluklar yapılmadı. Bu durum, kanal çevresinde oyun oynayan çocuklar için ciddi bir tehlike arz ediyor. Mahalle sakinleri, 3 metre yüksekliğindeki kanalın hemen yanında oynayan çocukların bir anlık dikkatsizlik sonucu kanala düşebileceğini ve bu durumun vahim sonuçlar doğurabileceğini belirtiyor. Kanalın etrafının açık olması, tüm mahalleliyi korkutuyor ve bir an önce önlem alınması gerektiği konusunda hemfikir olmalarına sebep oluyor.

Ancak, mahallelinin bu endişelerine rağmen, kanal çevresine korkuluk yapımı konusunda henüz bir gelişme yok. Kanalın yapımından sorumlu olan yetkililer ise konu hakkında çeşitli açıklamalarda bulunuyor.