Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kaymakam Cinbir pazar yerlerindeki tedbirleri inceledi

İzmit Kaymakamı Şevket Cinbir pazar yerlerinde alınan tedbirleri inceledi, pazarcı esnafının ve vatandaşların bayramlarını kutladı. 

İzmit Kaymakamı Şevket Cinbir
İzmit Kaymakamı Şevket Cinbir, Emniyet Müdürü Erhan Soylu, Jandarma Komutanı Mahmut Nart, Tarım ve Orman Müdürü Fethi Polat, Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim, Zabıta Müdürü Ümit Fındık ile birlikte pazar yerlerinde alınan tedbirleri inceledi, pazarcı esnafının ve vatandaşların bayramlarını kutladı.

TEDBİRLERE UYULMASI MEMNUNİYET VERİCİ

Denetim ve incelemelerine ilişkin açıklama yapan Kaymakam Cinbir “İzmit’te 14 yerde pazar kuruldu. Pazar yerlerinin girişlerinde oluşturulan kontrol noktalarında HES kodu sorgulaması yapılıyor ve Kovid-19 şüphesi olan kişilerin pazar alanlarına girmemelerini rica ediyoruz. Alınan tedbirlere uyulduğunu görmekten memnuniyet duyuyoruz. Sosyal mesafeyi ihlal edecek bir yoğunluk oluşmadığı görünüyor. Bütün kurum ve kuruluşlarımızla alandayız ve süreci büyük bir dikkat ve hassasiyet ile takip ediyoruz. Alınan tedbirlere uyan pazarcı esnafımıza ve vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Koronavirüs salgını gibi sıkıntıların yaşanmadığı bayramlara ulaşabilmenin yolu tedbirlere uymaktan geçiyor. Bu vesileyle herkesin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum.” diye konuştu.