Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin’den Başkan Şener Söğüt’e veda ziyareti

Mersin’in Mezitli ilçesine atanan Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, veda ziyaretleri kapsamında Başkan Söğüt’ü ziyaret etti. Başkan Söğüt, verdiği hizmetlerden dolayı Bilgin’e teşekkür etti, plaket takdim etti

Mersin’in Mezitli ilçesine atanan

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez’de başarılı hizmetlere imza atan ve son kararname ile Mersin’in Mezitli ilçesine atanan Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin’i veda ziyareti kapsamında belediyede ağırladı. Başkan Söğüt, “Görev süreci boyunca ilçemize en iyi şekilde hizmet eden Kaymakamımız Gürsoy Osman Bilgin beyefendiyi veda ziyaretleri kapsamında belediyemizde ağırlıyoruz.

“BAŞARILAR DİLİYORUM”

Kendisi göreve başladığı ilk günden itibaren her zaman yanımızda oldu. Körfez’deki kurumlar arası birlik ve beraberliğin daha da ileriye gitmesi noktasında da önemli adımlar attı. Eminim aynı başarısını yeni görev yeri Mezitli’de de gösterecektir. Ben kendisine ilçemize katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Kendisine yeni görevlerinde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

KAYMAKAM BİLGİN TEŞEKKÜR ETTİ

Yaptığı ziyaret esnasında duyduğu memnuniyeti ifade eden Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Körfez’in kendisinde her zaman özel bir yeri olacağını belirterek, “Gerçekten başarılı ve dinamik bir belediye başkanıyla görev yaptım. Kendisi bu ilçeye daha bir çok güzellik katacaktır. Buradan güzel duygularla ayrılıyorum. Artık Mersin’de de bir kapınız var” dedi.

DEFTERİ İMZALADI

Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin’in veda ziyaretinde; Başkan Yardımcıları Faruk Denli, İbrahim Çırpan, Osman Yurt, Levent Yılmaz ve Sait Çalık dışında koordinatör Cengiz Öztürk de yer aldı. Ziyaret sonrasında Kaymakam Bilgin anı defterini de imzalarken, Başkan Söğüt’de kendisine hediye takdiminde bulundu.