Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kaymakam Şevket Cinbir’den polislere ziyaret

İzmit Kaymakamı Şevket Cinbir, Emniyet Müdürü Erhan Soylu ile birlikte Kandıra gişelerdeki başta olmak üzere çeşitli noktalarda görev yapan denetim ekiplerini ziyaret edip pişmaniye ikram ederek Emniyet Mensuplarının 10 Nisan Polis Günü’nü kutladı.

İzmit Kaymakamı Şevket Cinbir,

İzmit Kaymakamı Şevket Cinbir, Emniyet Müdürü Erhan Soylu ile birlikte Kandıra gişelerdeki başta olmak üzere çeşitli noktalarda görev yapan denetim ekiplerini ziyaret edip pişmaniye ikram ederek Emniyet Mensuplarının 10 Nisan Polis Günü’nü kutladı. Cinbir “Türk Polis Teşkilatı kurulduğu günden itibaren halkımızın can ve mal güvenliğini korumak, çağdaş hukuk devleti anlayışı ile kamu düzenini sağlamak için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmış ve günümüzde de aynı azimle bu görevi sürdürmeye devam etmektedir.

EMNİYET TEŞKİLATINA TEŞEKKÜR

Her toplumsal sıkıntı ve afette olduğu gibi yaşadığımız bu zorlu ve çetin süreçte, Kovid-19 salgını ile mücadelede kendilerine verilen görevleri büyük bir özveri ile yapan emniyet mensuplarımıza takdir ve teşekkürlerimizi sunuyorum. Emniyet Teşkilatımızın 176. kuruluş yıl dönümünde, 10 Nisan Polis Günü’nü kutluyorum. Bu vesileyle; halkın huzur ve güvenliği için hayatını ortaya koymaktan çekinmeyen Yiğitlerimizi, Aziz Şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyor, Kahraman Gazilerimize ve tüm Emniyet Mensuplarımıza sağlık ve mutluluklar diliyorum.” dedi.

kaymakam cinbir