Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KBB sosyal medya Engin Taşdemir’in hedefinde!

AK Parti dönemindeki su baskınını CHP dönemi gibi yansıtan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sosyal medya yöneticileri, Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Engin Taşdemir’in hedefi oldu.

AK Parti dönemindeki su

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Engin Taşdemir, paylaşımında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sosyal medya yöneticilerini hedef alarak şunları söyledi: “Günlerdir bekliyorum. Belki Kocaeli Büyükşehir yönetimi, sosyal medyada yer alan paylaşımı kaldırır diye. Fakat görüyorum ki hala kaldırmamış.  Önce büyük bir gaf yaparak, Karaosmanoğlu dönemine ait resimleri koyup kendi dönemlerini eleştiriyorlar. Ardından yaptıkları hatadan dönmek yerine ısrarla 90’ların resimlerini paylaşarak 30 yıl öncesi ile şu andaki durumu kıyaslıyorlar.

“BEĞENMEDİĞİNM BAŞKANLAR YAPTI”

Sn Büyükşehir Sosyal Medya Yöneticisi arkadaş, 90’larda kıt kanaat koşullarda bu kente kalıcı eserleri Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanları kazandırdı.  Gidip eskiye ait bir şeyler bulmak istiyorsan oturduğun evdeki, çeşmeyi açıver. O çeşmeden temiz içme suyu akıyorsa ve sen bu suyu rahatlıkla içebiliyorsan bunu 90’larda senin beğenmediğin CHP’li belediye başkanları yaptı.

“CHP’Lİ BELEDİYE BAŞKANINA BORÇLUSUN”

Şu an hava soğuk Sn Büyükşehir Sosyal Medya Yöneticisi, eğer evde sıcacık bir ortamda oturabiliyorsan doğalgazı bu kente kazandıran CHP’li belediye başkanlarına borçlusun. Ya da evde tükettiğin çöpleri gönül rahatlığıyla kapının önündeki çöp bidonuna neden atıyorsun? Hiç bunu düşündün mü?  Çünkü sende biliyorsun ki, bu çöpler 90’larda CHP’li belediye başkanları tarafından kurulan İZAYDAŞ’ta bertaraf ediliyor.

“OKUMAKTAN YORULURSUNUZ”

Sn Büyükşehir Sosyal Medya Yöneticisi, size 90’lı yıllarda bu kente kazandırılmış o kadar çok eser sayabilirim ki, inan bana okumaktan yorulursun. Mesela sizin koyduğunuz her resim başına bir eser sayarım.  O yüzden lütfen mantıksız ve insanları ayrıştırıcı bu tip paylaşımları artık bırakın. 18 yıldır bu kenti yönetiyorsunuz. 35 katrilyonun üzerinde para harcadınız. Hala 1 çöp bertaraf tesisi bile yapamadınız.

“KENTE EMEK HARCAYANLARA TEŞEKKÜR ET”

Sana tavsiyem bizi örnek al.  Ben ve arkadaşlarım büyükşehir yönetiminin yaptığı doğru bir şey varsa destek oluyoruz. Olumsuz bir şey yaptığında çözümünü de mecliste yüzlerine söylüyoruz. Sen de geçmişte bu kente emek harcayanlara teşekkür et. Aksi halde vebal altında kalırsın. Benden söylemesi…”

KBB sosyal medya Engin Tasdemirin hedefinde