Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kefken Kerpe kiralık villa… Herkes onları arıyor!

Pandemi salgını ve yeni normalleşme süreciyle birlikte tatilciler otel yerine kiralık müstakil villalara yöneldi. Kefken Kerpe kiralık villa aramalarında artış var.

Pandemi salgını ve yeni

Türkiye mart ayının başında corona virüsü pandemisiyle karşı karşıya kaldı. Yaklaşık 3 ay bütün yıkıcılığıyla hayatı altüst eden pandemi sonrasında yeni normalleşme süreci başladı. Alınan olağanüstü tedbirler kaldırıldı. Sokağa çıkma yasakları rafa kaldırıldı. Yeni vaka sayıları hala artıyor, salgın devam ediyor ancak hayat akışı da bir yandan sürüyor. Yeni normalleşme ile birlikte vatandaşların bütün alışkanlıkları altüst oldu. Artık atılan her adım corona virüsü tedbirleri öncelenerek atılıyor. Pandemi salgını normalleşme süreciyle birlikte tatilciler otel yerine kiralık müstakil villalara yöneldi. Kefken Kerpe kiralık villa aramalarında artış var.

TATİL ALIŞKANLIKLARI DEĞİŞTİ

Vatandaşların tatil alışkanlıkları da corona virüsüyle birlikte değişti. Otellerdeki kalabalıktan çekinen vatandaşlar müstakil villalara yöneldi. Türkiye’nin dört bir yanında tatil beldelerinde, sahil kesimlerinde villa fiyatları yükseldi, talep arttı. Kocaeli’nin tatil beldesi Kandıra’da da müstakil villalara rağbet var. Kandıra’nın sahil kesiminde yer alan Kerpe ve Kefken’de sadece birkaç adet kiralık villa kaldı. “Kerpe Kefken kiralık villa” aramalarında sıkça görülen villalar bir anda ortadan kalktı.

KEFKEN VE KERPE’DE FİYATLAR ARTTI

Çok büyük ilan sitelerinde dahi villa aramalarından sonuç alınamaz oldu. Sezonluk olarak kiralanan birkaç adet konut dışında bölgede kiralık hiçbir mülk kalmadı. Kandıra Kerpe Kefken sahilleri kiralık villa fiyatları da bir hayli arttı. Sezon sonu yaklaşmasına rağmen sezonluk fiyatlar halen 15.000 ile 20.000 TL arasında değişiyor. Aylık kiralama bedellerinde de farklılıklar gözleniyor. Tatilciler Kandıra Kefken Kerpe sahillerinde haftalık, aylık kiralama yaptıkları evlerde corona virüsü endişesinden uzak bir tatil geçirmek için geçtiğimiz sezonlarla aradaki fiyat farkını ödemeyi göze alıyor.

Kocaeli Kandıra’da tatil yapacaksanız internet üzerinden villa ve benzeri aramaları yapmanız yeterli olmayacak. İnternet üzerinde sadece 3-5 konut/mülk ilanı kaldı. Söz konusu aramalar yerine Kocaeli’deki emlakçılarla temas kurmanız halinde daha kolay sonuç alabilirsiniz.

Kandira Kefken Kerpe kiralik villa Kandira Kefken Kerpe kiralik villa 2 Kandira Kefken Kerpe kiralik villa 3 Kandira Kefken Kerpe kiralik villa 4 Kandira Kefken Kerpe kiralik villa 5