Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kent Konut’un 2.6 milyonluk ihalesi tanıdık şirkete gitti!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraklerinden olan Kent Konut Şirketi akaryakıt almak için ihaleye çıktı. Kent Konut’un yaklaşık maliyeti 2.5 milyon lira olan ihalesini Antikkapı 2.6 milyon liraya aldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraklerinden olan Kent Konut Şirketi akaryakıt almak

ozel haberKocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin iştirak şirketlerinden olan Kent Konut Şirketi akaryakıt almak için 20 Haziran’da ihaleye çıktı. 2026 yılının temmuz ayına kadar temin edilmek üzere alınan akaryakıtın ihalesini Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin iştirak şirketlerinden olan Antikkapı Turizm İşletmecilik Şirketi aldı. Antikkapı yaklaşık maliyeti 2.5 milyon lira olan ihaleyi Kent Konut’tan 2.6 milyon liraya aldı. İki şirket arasında 1 Temmuz 2025 tarihinde sözleşme imzalandı.

İHALEYE SADECE ANTİKKAPI KATILDI

Büyükşehir belediyesinin iştirak şirketlerinden olan Kent Konut ‘taşıt tanıma sistemi ile akaryakıt ve LPG (Otogaz) alınması’ için ihaleye çıktı. Kent Konut’un açık teklif usulüyle çıktığı ihaleye katılmak için sadece Antikkapı Şirketi doküman indirerek teklif verdi. Yaklaşık maliyeti 2 milyon 587 bin 760 lira olan ihaleyi Antikkapı 2 milyon 602 bin 255 liraya aldı.

İHALE SÜRESİ 1 TEMMUZ 2026 SONLANACAK

Kent Konut’un alımını yaptığı akaryakıt için taraflar arasında 1 Temmuz’da sözleşme imzalanırken, akaryakıtların teslim süreci de başladı. 1 Temmuz 2026 yılına kadar teslimi gerçekleştirilecek olan akaryakıtlar, belirli aralıklarla Kent Konut’a verilecek.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaeli’nin en önemli kentsel dönüşüm çalışmalarının başında gelen Cedit Mahallesi’nde
Sıradaki Haber Cedit Mahallesi kentsel dönüşüm projesinde kuralar o tarihte çekiliyor!