Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Keramettin Gençtürk’ten genel başkanlara: Olaya müdahil olun

CHP eski Genel Başkanları Hikmet Çetin, Altan Öymen ile SHP eski Genel Başkanı Murat Karayalçın’ın katılımıyla KYÖD’de Kocaeli İzmit Dayanışma Platformu ev sahipliğinde program düzenlendi. Programda konuşan CHP eski İl Başkanı ve Kocaeli İzmit Dayanışma Platformu Sözcüsü Keramettin Gençtürk genel başkanlara bakarak, “Üç genel başkanımızdan istediğimiz şu: kendinizi müteahhit olarak kabul edin. Olaya müdahil olun” dedi.

CHP eski Genel Başkanları

Özgun imzaEski bakanlar ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski Genel Başkanları Hikmet Çetin, Altan Öymen ile SHP eski Genel Başkanı Murat Karayalçın’ın katılımıyla KYÖD’de Kocaeli İzmit Dayanışma Platformu ev sahipliğinde program düzenlendi. Genel başkanlar “Yüzyılın Işığında CHP ve Geleceğimiz” isimli panelde konuşmacı olarak yer aldı.

GENİŞ KATILIM

Düzenlenen panele genel başkanların yanı sıra İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İl Başkanı Harun Yıldızlı, Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Sefa Sirmen, İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol, Sanatçı Bedri Baykam, CHP önceki dönem il başkanları Cengiz Sarıbay, Kemalettin Gençtürk, Cihat Altunyuva, Mustafa Küpçü, Genç Parti İl Başkanı İbrahim Altınoğlu, DEV Genç kurucularından Sarp Kuray, CHP ilçe başkanları, eski milletvekili ve belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

KYOD program

“AMACIMIZ CHP’YE YOL GÖSTERMEK”

Açılış konuşmasını yapan Kocaeli İzmit Dayanışma Platformu Sözcüsü Keramettin Gençtürk, “Bu isimler bir dönem tarihimize damga vuran arkadaşlarımız. 10 genel başkan içerisinde beşini uğurlamışız. Diğerlerine sağlıklar diliyorum. Ben, bir önemli bulduğum yıllarca okuduğum ve de her şeyi özetleyen, Mustafa Kemal Atatürk’ten İsmet Paşa’ya 29 Ekim’den bir gün sonra yazılan mektubu okumak istiyorum” diyerek mektubu okudu. Sözlerine devam eden ‘İki ayyaş’ Cumhuriyeti kurduğu ertesi günü mektuplaşmışlar. Ben çok etkilenmiştim metinden. Atatürk’ün ve İsmet İnönü’nün bize emanet ettiği yurdu güneşe çıkarmalıyız. Amacımız CHP’ye yol göstermek, fikir taşımak ve CHP’nin gelişmesini sağlamak” dedi.

“ÖNÜNE GEÇMEK LAZIM”

“İktidar, her şeyi sattı” diyen Gençtürk, “Hepsi yağma edildi ama ben onları geri alabileceğimizi düşünüyorum. Hepsini geri alabiliriz, hepsinin çaresi var. Kanal İstanbul’u bile doldurur eski havasına sokarız. Mutlaka CHP’nin iktidar olması lazım. Çünkü Mustafa Kemal’in İnönü’ye yazmış olduğu ‘işimiz çok’ diyerek kazandırmış olduğu her şeyi kaybetmiş durumdayız. İnsanların ölmemesi, onurlarının kırılmaması adına CHP iktidar olmalı. Üç genel başkanımızdan istediğimiz şu: kendinizi müteahhit olarak kabul edin. Olaya müdahil olun. CHP’nin hata yapma şansı yoktur. Yöneticilerin bizim iktidarımızı engelleyecek hareketlerinin önüne geçmek lazım” şeklinde konuştu.

Genel baskanlar