Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KİHMED başkanı değişiyor

Kocaeli İmam Hatip Liseleri

Kocaeli İmam Hatip Liseleri Mezunları Derneği (KİHMED) Başkanı Ali KÜÇÜKKESKİN, 22 Ekim 2023 Pazar günü KOTO Meclis Salonu’nda gerçekleşecek 17. Olağan Genel Kurul’da 4 yıldır devam eden görevini, yapılan istişareler sonucu dernek yönetiminde uzun süredir görev alan Mehmet ERENOĞLU’na devredecek.

MEHMET ERENOĞLU KİMDİR?

1981 yılında Kocaeli’nin Yuvacık beldesinde dünyaya geldi. İlkokulu 1991 yılında Kullar Kartonsan İlkokulunda, ortaokul ve liseyi ise 1999 yılında İzmit İmam Hatip Lisesinde bitirdi. 2007 yılında Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Maliye bölümünden ve 2023 yılında ise Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İlahiyat (Önlisans) bölümünden mezun oldu. Yüksek lisansını 2014 yılında Okan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Muhasebe ve Denetim alanında tamamladı.

İş hayatına 2002 yılında Serbest Muhasebe ofisinde başladı ve 2015 yılında Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Ruhsatını alarak kendi ofisinde faaliyetine devam etmektedir. 

2012 yılından bugüne kadar KİHMED’te Mali İşler Sorumlusu olarak devam etmektedir. Farklı sivil toplum kuruluşlarının yönetiminde de yer alan Mehmet ERENOĞLU evli ve 2 çocuk babasıdır.