Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KİHMED Kudüs konferansları sürüyor

Kocaeli İmam Hatip Liseleri Mezunları Derneği (KİHMED) Kudüs konusunda yeni nesli bilgilendirmek için konferanslarını sürdürüyor. KİHMED yöneticileri son olarak 6 okulda eş zamanlı olarak düzenlediği konferanslarda Kudüs ve Mescid-i Aksa’nın tarihi sürecini anlattı.

Kocaeli İmam Hatip Liseleri
Kocaeli İmam Hatip Liseleri Mezunları Derneği (KİHMED) Kudüs konusunda yeni nesli bilgilendirmek için konferanslarını sürdürüyor. KİHMED yöneticileri son olarak Burak Mukaddes Mekanları Tanıtma ve Kültür Derneği ile birlikte İmam-Hatip Okullarında konferans vererek öğrencilere Kudüs ve Mescid-i Aksa’nın tarihi sürecini anlattı.

6 OKULDA EŞ ZAMANLI

Bir günde gruplara ayrılarak; İzmit Necip Fazıl Kısakürek Anadolu İmam Hatip Lisesi, Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi, Başiskele Şehit Fatih Sultan Karaaslan Anadolu İmam Hatip Lisesi, İzmit Yunus Emre Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, İzmit İbni Sina Anadolu İmam Hatip Lisesi ve İzmit Evliya Çelebi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde konferans veren dernek üyeleri öğrencilerden gelen soruları da yanıtladı. Dernek üyeleri tarafından 6 ayrı okula aynı anda olmak üzere konferanslar düzenlendi.