Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KİHMED Mezunlar Günü’nde kalabalık buluşma!

Kocaeli İmam Hatip Mezunları Derneği 40. Geleneksel Mezunlar Günü Buluşma programına çok sayıda kişi katıldı

Kocaeli İmam Hatip Mezunları

Seka Dernek Merkezi’nde gerçekleştirilen Kocaeli İmam Hatip Mezunları Derneği 40. Geleneksel Mezunlar Günü Buluşma programına; Vali Seddar Yavuz, Kocaeli milletvekilleri;  Fikri Işık ve Sami Çakır, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi önceki dönem başkanı, Kamu Etik Kurulu Üyesi İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli İmam Hatip Liseleri Mezunları Derneği (KİHMED) Başkanı Ali Küçükkeskin, siyasi parti il başkanları, ÖNDER Genel Başkanı Abdullah Ceylan, kurum müdürleri, yeni mezun olan öğrenciler ve öğretmenler ile  davetliler katıldı.

VALİ YAVUZ TEBRİK ETTİ

Marmara bölgesi ezan okuma yarışması 1.’si İzmit İmam Hatip lisesi öğrencisi Abdülkerim Şahin tarafından okunan ezan ve Marmara Bölgesi Kur’an-ı Kerim okuma 1.’si Mehmet Görkem Kaçır’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile program başladı. Protokol üyelerinin açılış konuşmalarıyla devam eden programda;   selamlama ile konuşmalarına başlayan Vali Yavuz, çeşitli kategorilerde kazandıkları başarılardan dolayı öğrencilerimizi tebrik edip, başarılarının devamını dileyerek, programın düzenlenmesinde emeği geçen katkısı bulanan herkese teşekkürlerini iletti.

EZGİ VE İLAHİLER

Konuşmaların ardından, çeşitli branşlarda dereceye giren öğrencilerimize Vali Seddar Yavuz ve protokol üyeleri tarafından ödülleri verilerek, başarılarının devam etmesi temennisinde bulundular. Musiki grubunun seslendirdiği ezgi ve ilahilerin eşliğinde devam eden programda hazırlanan ikramlar yenildi, sohbetler edildi ve son olarak da toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

03 Medium 04 Medium