Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kız öğrenciler bu görüntüden rahatsız!

Kocaeli / Körfez Çamlıtepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde okuyan kız öğrenciler, okullarındaki tuvaletin tavanının açık olması ve hijyen ortamının sağlanmaması nedeniyle rahatsız.

Kocaeli / Körfez Çamlıtepe

SEBO İMZAKocaeli Körfez Çamlıtepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ndeki kız öğrencilerden şikayet var. Öğrenciler, okulda kendilerini rahatsız eden şeyleri bir şikayet platformunda dile getirdi. Şikayetler arasında okulun kız öğrenciler tuvaletinin tavanının kırık olması da var. Öğrenciler, bu durum nedeniyle kendilerini güvensiz hissediyor. Öte yandan tuvaletlerde hijyen sorunu yaşadıklarını söyleyen öğrenciler, taleplerinin karşılanmasını istiyor.

NELERDEN ŞİKAYETÇİLER?

Öğrenciler, taleplerini şöyle sıralıyor: “Kız öğrencilerin tuvaletlerin tavanı kırık ve parçalar sarkıyor öğrencilerin başına düşüp ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir öğrenciye zarar verebilir. Okulda tuvaletler çok kirli hijyen kurallarına uygunsuz kötü durumda ve temizlik kuralına uymadığı halde okulda temiz (beyaz) bayrağı asıyorlar.”

Korfez camlitepe mesleki ve teknik Anadolu Lisesin 2Korfez camlitepe mesleki ve teknik Anadolu Lisesin Korfez camlitepe mesleki ve teknik Anadolu Lisesin korfez