Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Alperen Ocakları Umuttepe Aşevi bugün açılıyor!

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kocaeli Teşkilatı tarafından hayata geçirilen Alperen Ocakları Umuttepe Aşevi ve Kültür Merkezi, bugün BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin katılımıyla açılacak.

Büyük Birlik Partisi (BBP)

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kocaeli Teşkilatı ve Alperen Ocakları’nın çalışmalarıyla önemli bir aşevi hayata geçiyor. Alperen Ocakları Umuttepe Aşevi ve Kültür Merkezi, Kocaeli Üniversitesi yerleşkesinin B Kapısı yakınında bulunan 6 katlı öğrenci yurdunun zemin katında yer alıyor. Aşevi ve Kültür Merkezi’nde çalışmalar bitme aşamasına geldi. Kocaeli’nin en büyük Aşevi olan Kocaeli Alperen Ocakları Umuttepe Aşevi ve Kültür Merkezi, bugün BBP Genel Başkanı Mustafa Destici tarafından hizmete açılacak. Aşevi’nde her gün saat 11.00 ile 14.00 arasında herhangi bir şart olmaksızın 3 bin öğrenciye ücretsiz şekilde yemek verilecek.

Kocaeli Alperen Ocaklari AseviKÜTÜPHANE KISMI DA MEVCUT

Söz konusu aşevinin restoran kısmında aynı anda yaklaşık 300 öğrenci yemek yiyebilecek. Öğrenciler yemek hizmeti dışında aşevi binasında yer alan kütüphane kısmında kitap okuyabilecek ve ders çalışabilecek. Öğrencilerin ders notları çalışmaları için binada çıktı alabilecekleri bir makine de yer alacak. Öğrenciler yerleşkede ders zamanları dışında televizyon izleyebilecek, bilardo veya video oyun konsolu alanında zaman geçirebilecek. Alperen Ocakları Umuttepe Yerleşkesi saat 22.00’ye kadar hizmet verecek. Yerleşkede çay ve kahve de ücretsiz olarak sunulacak.