Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Barosu 37. Olağan Genel Kurulu bugün

Kocaeli Barosu 37. Olağan Genel Kurulu bugün yapılacak. Yönetim kurulu adayları ve başkan adaylarının yarışacağı seçim ise yarın gerçekleştirilecek.

Kocaeli Barosu 37. Olağan

Kocaeli Barosu 37. Olağan Genel Kurulu bugün Kocaeli Ticaret Odası’nda 09.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Konuşmaların yapılacağı genel kurulda meslekte 20 ve 30 yılını dolduran avukatlar için plaket töreni yapılacak. Ayrıca genel kurulda başkan adaylarının yönetimlerinin belli olmasının ardından hem başkan adayları hem de yönetim kurulu adayları konuşma gerçekleştirecek. 2 bin 706 üyenin oy kullanma hakkının bulunduğu seçimler ise yarın Kocaeli Adliyesi’nde yapılacak.

İKİ BAŞKAN ADAYI

Mevcut Başkan Bahar Gültekin Candemir’in yeniden aday olmadığı seçişimde Kocaeli Barosu yönetim kurulu üyesi Avukat Mehmet Gül ile Avukat Aysun Torun başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

YÖNETİME ADAYLAR  Oteki avukatlar

‘Öteki Adaylar’ yönetim kuruluna aday olduğunu açıkladı. Av. Cansu İsbir, Av. Banu Sözal, Av. Duygu Tekdemir Aydık, Av. Selda İlgöz, Av. Talip Kavak ve Av. Hüseyin Akbaş’tan oluşan ‘Öteki Adaylar’ yönetime girmek için talip olacak. Avukatlar Abdullah Serdar Önür, Mehmet Çakır, Neslihan Hilal Cantimur Kara ve Ümit Kaya da yönetim kuruluna aday.

Mehmet GulMehmet Gül’ün yönetimi:

Av. Çiğdem Koç,
Av. Fırat Kırımcı,
Av. Nuriye Yılmaz,
Av. Emir Karakol,
Av. Erhan Türkan,
Av. Tamer Ejderoğlu,
Av. Nuri Tan,
Av. Kadir Caner Karakadılar,
Av. Dilek İlhan Dalkıran

Aysun TorunAysun Torun’un yönetimi:

Av. Ozan Çataltepe,
Av. Merih Müge Kuran Duvarcı,
Av. Kübra Çelik,
Av. İlknur Kahraman,
Av. Hüseyin Olcay
Av. Onursal Çubuklu