Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Bilnet’ten özlenen 23 Nisan coşkusu

Kocaeli’nde kısa zaman içinde eğitime yön veren bir okul seviyesine gelen Özel Kocaeli Bilnet Okulları’nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşku ile kutlandı.

Kocaeli’nde kısa zaman içinde

Özel Kocaeli Bilnet Okulları’nda öğrenciler, birbirinden güzel dans gösterileri, cimnastik, şiirler ve şarkılar ile günü daha da anlamlı hale getirdi. Satranç turnuvasında rakipleri ile hem yarışan hem de keyfini çıkaran öğrenciler, turnuva sonunda dereceler elde ederek madalyalarını aldı. Farklı türden oyuncaklar ile oynayarak bayram coşkusunu hep beraber yaşadı.

ÇOK EĞLENDİLER

Konferans Salonunda gerçekleştirilen törende 1.sınıflar şiir 2.3 ve 4. sınıflar dans, koro ve jimnastik performansları sergiledi. Cuma ve cumartesi günü bahçe etkinliğinde şişme oyun alanları ve parkurları yani sıra Çeşitli aktivite istasyonları kuruldu. Görsel sanatlar, beden eğitimi, İngilizce müzik alanında kurulan bu istasyonlarda çocuklar birbirinden eğlenceli aktiviteler yaptı.

Kocaeli Bilnetten ozlenen 23 Nisan coskusu Kocaeli Bilnetten ozlenen 23 Nisan coskusu 2 Kocaeli Bilnetten ozlenen 23 Nisan coskusu 3