Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Burger King – Hamburgerin içinden bakın ne çıktı!

Kocaeli Burger King Raman Ayı’nda yaşanan bir skandalla gündeme geldi. İzmit Outlet Center Şubesi’nde satılan bir hamburgerin içinden saç çıktı.

Kocaeli Burger King Raman

Kocaeli‘de Ramazan ayında bir gıda skandalı skandalı yaşandı. Ramazan ayında oruç tutan Ömür isimli bir vatandaş Kocaeli Burger King mağazasının İzmit Outlet Center giderek hamburger sipariş etti. Gelen hamburgerinden bir iki ısırık alan vatandaş uzun bir saç teli ile karşılaştı. Hamburgerin içinden çıkan saç şaşkınlık yarattı. Kocaeli Burger King’te daha önce yaşanmamış olan olayla ilgili internet üzerinde de bir şikayet yayınladı.

BİR İKİ ISIRIK ALDIKTAN SONRA…

Kocaeli Burger King şikayetini kaleme alan Ömür isimli vatandaş şu ifadeleri kullandı: “15 Mayıs cuma akşam 19:30’da Kocaeli İzmit Outlet Center şubesinden paket menü aldık iftar için. Bir iki ısırık aldıktan sonra içinde saçı gördüm. Ele gelir bir şey de değil bildiğin içine gömülmüş uzun saç. Tabi sonrası malum tüm gün oruçtan sonra kusurak geçti akşamım. Bunun hiçbir açıklaması olamaz insanlar kurumsallığınıza güvenerek o kadar para verip bir şeyler alıyor.

BİR DAHA GELMEM

Sonuç böyle olmamalıydı ayrıca hiç kimse de yoktu. Gittiğimde sadece ben vardım. asla ama asla bir daha gelmem bitmiştir. Bunu yaşatmaya ramazan günü hakkınız yok! Özellikle şu süreçte hijyene daha çok dikkat etmek gerekirken sizin yaptığınıza bak. Her yere yazacağım ve bildireceğim bu durumu.”

İŞTE O HAMBURGER VE SAÇ;

Kocaeli Burger King hamburgerden kil çikti 2