Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İhale Şube Müdürlüğü tarafından 18 Aralık 2025 tarihinde ihale gerçek. Nisan ayına kadar kullanmak üzere binek ve pick-up araç kiralayan büyükşehir belediyesi, söz konusu işi Tuncay Nakliyat Hayvancılık Seyahat Turizm Otomotiv Petrol İnşaat Sanayi ve Ticaret Şirketi’ne verdi. Taraflar arasında da 31 Aralık’ta sözleşme imzalandı.
YAKLAŞIK MALİYETİ 30,2 MİLYON LİRA
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin “Sürücüsüz binek ve pick-up kiralama hizmeti” kapsamındaki ihalesi pazarlık usulüyle gerçekleştirildi. Yaklaşık maliyeti 30 milyon 243 bin 991 lira olan ihaleye sadece Tuncay Seyahat Şirketi katıldı ve teklif verdi. Başiskele’nin Vezirçiftliği Mahallesi’nde faaliyet gösteren şirket, söz konusu işi 30 milyon 130 bin 800 liraya aldı. İş kapsamında kiralanan araçlar 1 Ocak’tan 15 Nisan 2026 tarihine kadar hizmet verecek.
AMBULANS KİRALAMA İŞİ DE AYNI ŞİRKETE VERİLMİŞTİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 10 Aralık’taki ambulans kiralama işi de Tuncay Seyahat Şirketi’ne verilmişti. Yaklaşık maliyeti 9 milyon 940 bin 848 lira olan ihale pazarlık usulüyle gerçekleştirilmiş ve sadece Tuncay Seyahat Şirketi katılmıştı. 24 Aralık’ta sözleşmesi imzalanan ihalenin maliyetinin 9 milyon 830 bin 625 lira olduğu kamuoyuna yansımıştı.
Tuncay Seyahat Kocaeli Büyükşehir’in ambulans ihalesini kaptı!
