Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Büyükşehir, 4 günlük etkinliğe 1.3 milyon TL harcadı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, öğrencilerin yarıyıl etkinlikleri için 4 günlüğüne hizmet alımı yaptı. İhaleye tek firma katıldı ve ihale bedeli 1 milyon 353 bin TL oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, öğrencilerin

SEBO IMZAKocaeli Büyükşehir Belediyesi, yarıl yıl tatilinde öğrenciler için çeşitli organizasyonlar gerçekleştirdi. Bu organizasyonlar 24 Ocak ve 28 Ocak arasında gerçekleştirildi. Bu etkinlikler İzmit ve Gebze’de yapıldı.Bu organizasyonlar için harcana para da belli oldu. Büyükşehir, bu organizasyonlar için hizmet alımı ihalesi yaptı.

TEK FİRMA KATILDI

İhaleye Güzel Sanatlar Tanıtım Organizasyon Reklam İnşaat San. TİC. LTD. ŞTİ. katıldı. 1 milyon 353 bin TL teklifle firma ihaleyi aldı. Etkinlikler 4 gün içinde sona erdi.

NELER YAPILDI?

Kocaeli Kongre Merkezi fuaye alanına kurulan ebru, origami, sanal gerçeklik, tohum ekim, akıl oyunları, Antikkapı kruvasan, dijital penaltı, refleks, pedal ile araba yarışı gibi atölyelerde çocuklar aileleri ile birlikte zaman geçirdi. Ayrıca Kocaeli Kongre Merkezi’nde 26 Ocak Cuma akşamı Rafadan Tayfa Galaktik Tayfa animasyon filminin gösterimi yapıldı. Salon etkinlikleri kapsamında 27 Ocak Cumartesi günü saat 18.00’de Anadolu Ateşi dans gösterisi ve 28 Ocak Pazar günü 18.00’de Çocuk Müzikali Kral Şakir Kapadokya Macerası Müzikali oldu.