Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Büyükşehir 80 milyon liralık ihaleyi Antikkapı’ya verdi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, akaryakıt alımı için ihaleye çıktı. Pazarlık usulüyle gerçekleştirilen ihaleye sadece büyükşehir belediyesinin iştirak şirketi olan Antikkapı katıldı. Söz konusu ihale 80.9 milyon liraya Antikkapı’ya verildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, akaryakıt alımı için ihaleye çıktı. Pazarlık usulüyle

ozel haberKocaeli Büyükşehir Belediyesi, 22 Ağustos 2025 tarihinde akaryakıt alımı yapmak üzere ihaleye çıktı. 26 Ağustos’tan 31 Ekim’e kadar temin edilecek olan akaryakıt ihalesine sadece büyükşehir belediyesinin iştirak şirketi olan Antikkapı girdi. Söz konusu ihale kamuoyunda tartışılan pazarlık usulüyle gerçekleştirildi ve taraflar arasında 1 Eylül 2025 tarihinde de sözleşme imzalandı.

YAKLAŞIK MALİYETİ 81.6 MİLYON LİRA

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi “Akaryakıt (26/08/2025-31/10/2025 dönemi)” işi için ihaleye çıktı. Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı’nın temin edeceği akaryakıt alımı pazarlık usulüyle gerçekleştirilirken, ihale dokümanını sadece Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin iştirak şirketlerinden olan Antikkapı temin etti. Yaklaşık maliyeti 81 milyon 61 bin 416 lira olan ihale, iştirak şirketine 80 milyon 928 bin 428 liraya verildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Antikkapı’ya verdiği ihale kapsamında 1 Eylül’de sözleşme imzalandı. 1 Eylül’de başlayan ihale sürecinin de 31 Ekim 2025 tarihinde sona ereceği Elektronik Kamu Alımları Platformu’na yansıdı.

PAZARLIK USULÜ İHALE TARTIŞMA KONUSU

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ihalesini pazarlık usulüyle gerçekleştirmesi dikkat çekti. Kamuoyunda tartışılan pazarlık usulünün seçilme gerekçesine doğal afetler, salgın hastalıklar, can veya mal kaybı tehlikesi gibi ani ve beklenmeyen veya yapım tekniği açısından özellik arz eden veya yapı veya can ve mal güvenliğinin sağlanması açısından ivedilikle yapılması gerekliliği idarece belirlenen hallerde veyahut idare tarafından önceden öngörülemeyen olayların ortaya çıkması üzerine ihalenin ivedi olarak yapılması gösterildi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İzmit’teki bir camide geçtiğimiz günlerde iki kişi cinsel ilişkiye girmişti.
Sıradaki Haber İzmit’teki camide cinsel ilişkiye girmişlerdi: Mil Diyanet Sen suç duyurusunda bulunacak