Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi işçisi 18 bin 850 TL promosyon alacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile iştiraklerinde çalışan 12 bin 400 çalışan için bugün promosyon ihalesi yapıldı. Açık atırmada Yapı Kredi 18 bin 800 TL teklif verdi. İşçilerin tepkisi üzerine teklif 18 bin 850 TL’ye çıkarıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile

Özgun imzaKocaeli Büyükşehir Belediyesi ile iştiraklerinde çalışan 12 bin 400 çalışan için bugün promosyon ihalesi gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi eski meclis salonunda yapılan ihaleye çok sayıda banka katılım sağlarken ilk aşamada kapalı zarf usulü teklif verildi. İhalenin komisyon başkanlığını Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sadık Uysal yaptı. İhaleye, bankaların yanı sıra Hizmet İş Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy, Tüm Bel-Sen Kocaeli Şube Başkanı Erdal Karakuş, sendika yöneticileri ve işçiler de katılım sağladı.

“HEYECANLANDIRAN BİR PROMOSYON GÖRÜŞMESİ”

IMG 2734İhalede konuşan Genel Sekreter Yardımcısı Sadık Uysal, “Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin bağlı kuruluşları ve iştiraklerimizi ilgilendiren 12 bin 400 kişiyi yakından ilgilendiren ve heyecanlandıran bir promosyon görüşmelerimiz olacak. Neticenin hem belediye personelimiz açısından hem paydaşlarımız açısından hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu bir ihale metodu değildir. İhale kanuna tabi değildir. Bir pazarlıkla yapılacak metottur. İhalemize katılan bankalarımıza hayırlı olsun diliyorum.” dedi.

5 BANKA TEKLİF VERDİ

Ziraat Bankası, Türkiye Ekonomi Bankası, Vakıflar Bankası, Türkiye İş Bankası ve Türkiye Halk Bankası, Yapı Kredi Bankası kapalı zarf usulü teklif verdi. Ziraat Bankası teklif vermezken teşekkür ettiğini iletti. Yapı Kredi Bankası ise 17 bin TL, Türkiye Ekonomi Bankası, İş Bankası ve Vakıflar Bankası kişi başı 15 bin TL, Halk Bankası ise 10 bin TL, teklif verdi. İki banka kalıncaya kadar kapalı zarf usulü teklif verileceği belirtilirken oturuma 5 dakika ara verildi.

DÖRT TUR SÜRDÜ

İkinci turda kapalı zarf usulü teklifte iki banka çekilirken Yapı Kredi 17 bin 100 TL, İş Bankası 17 bin 250 TL, Vakıfbank 17 bin 500 TL teklif verdi. Üçüncü turda İş Bankası 17 bin 600 TL, Vakıfbank 18 bin TL, Yapı Kredi Bankası 18 bin 50 TL teklif verdi. İş Bankası’nın çekilmesinin ardından açık artırmaya geçildi. İlk turda Vakıfbank 18 bin 100 TL, Yapı Kredi 18 bin 110 TL, ikinci turda Vakıfbank 18 bin 200 TL, Yapı Kredi 18 bin 205 TL teklif verdi. Üçüncü turda Vakıf Bank 18 bin 500 TL, Yapı Kredi 18 bin 550 TL, dördüncü turda Vakıf Bank 18 750 TL, Yapı Kredi 18 bin 800 TL teklif vermesinin ardından Vakıfbank çekildi. İşçilerin tepkisinin ardından Yapı Kredisi yetkilisi, “İşçi arkadaşlarım için 18 bin 850 TL’ye çıkartırım. 50 lira çok bir şey değil gibi görünüyor ama 12 bin 400 kişiden bahsediyoruz. Desteğimiz olsun” dedi. 3 yıl geçerli olacak promosyon anlaşması yapılan incelemenin ardından netleşecek.

Promosyon ihalesi katilim