Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi promosyon ihalesi iptal edildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin promosyon ihalesi verilen tekliflerin piyasa koşullarının altına kalması nedeniyle iptal edildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin promosyon

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile iştiraklerinde çalışan 12 bin 400 çalışan için bugün promosyon ihalesi gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi eski meclis salonunda yapılan ihaleye çok sayıda banka katılım sağlarken ilk aşamada kapalı zarf usulü teklif verildi. İhalenin komisyon başkanlığını Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sadık Uysal yaptı. İhaleye, bankaların yanı sıra Hizmet İş Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy, Tüm Bel-Sen Kocaeli Şube Başkanı Erdal Karakuş, sendika yöneticileri ve işçiler de katılım sağladı.

“HEYECANLANDIRAN BİR PROMOSYON GÖRÜŞMESİ”

İhalede konuşan Genel Sekreter Yardımcısı Sadık Uysal, “Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin bağlı kuruluşları ve iştiraklerimizi ilgilendiren 12 bin 400 kişiyi yakından ilgilendiren ve heyecanlandıran bir promosyon görüşmelerimiz olacak. Neticenin hem belediye personelimiz açısından hem paydaşlarımız açısından hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu bir ihale metodu değildir. İhale kanuna tabi değildir. Bir pazarlıkla yapılacak metottur. İhalemize katılan bankalarımıza hayırlı olsun diliyorum.” dedi.

“REEL DURUMUN ÇOK ALTINDA KALDI”

Önce kapalı zarf usulü daha sonra açık artırma şeklinde gerçekleştirilen ihalede dördüncü turda Vakıf Bank 18 750 TL, Yapı Kredi 18 bin 800 TL teklif vermesinin ardından Vakıfbank çekildi. Yapı Kredi teklifini 18 bin 850 TL olarak belirlendi. Büyükşehir ihalenin iptal edildiğini duyurdu. Büyükşehir tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İSU’da çalışan 12 bin 376 personeli kapsayan maaş promosyonu ihalesi bugün gerçekleştirildi. İhaleye kamu ve özel sektörden 5 banka teklif verdi. 4 tur kapalı teklif usulüyle gerçekleşen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi promosyon ihalesinde verilen tekliflerin, diğer kamu kurum ve kuruluşlarında düzenlenen ihalelerin yanı sıra piyasa koşulları dikkate alındığında reel durumun çok altında kaldığı görüldüğünden yapılan ihale iptal edilmiştir. Muhammen bedelin yeniden belirlenmesinin ardından ileriki bir tarihte promosyon ihalesi tekrarlanacaktır.”