Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Rizeli milyoner Ali Kemal Kopuz’dan kiraladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Aralık ayında kullanılmak üzere araç kiraladı. 724 bin liralık araçlar tek katılımcısı Rizeli milyoner iş adamı Ali Kemal Kopuz’un şirketinden davet usulü ihale ile kiralandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Aralık

Uğur EnçKocaeli Büyükşehir Belediyesi 2 Aralık’ta büyük bir araç kiralama ihalesine çıkmış ve muhtelif binek ve hafif ticari araç kiralamıştı. Belediye 28 günlük araç kirasına 7 milyon 212 bin 21 lira 60 kuruş ödemeyi taahhüt etmişti. Belediyenin pazarlık usulü gerçekleştirdiği ihaleye tek bir firma katıldı. İhaleye katılan Eftal Turizm ve Seyahat Tarım Tekstil Ticaret Limited Şirketi isimli firmanın teklifi kabul edildi ve firma ile 2 Aralık’ta sözleşme imzalandı. Firmanın araçlarının 31 Aralık tarihine kadar kullanılacağı öğrenildi.

ALİ KEMAL KOPUZ’DAN…

Belediyenin söz konusu ihalesinin yankıları sürerken aralık ayı için bir araç kiralama ihalesi daha gerçekleştirildi. 16 Kasım’da gerçekleştirilen davet usulü ihale ile aralık ayında kullanılmak üzere araç kiralandı. Söz konusu araç kiralama işi kaç araç için yapıldı bilinmezken 724 bin liralık araçlar tek katılımcısı Rizeli milyoner iş adamı Ali Kemal Kopuz’un şirketinden davet usulü ihale ile kiralandı.