Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi taş kırma ve eleme tesisi yerleşkesi yapımı işi ihalesi iptal

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi taş kırma ve eleme tesisi yerleşkesi yapımı işi ihalesi tekliflerin yaklaşık maliyetin çok üzerinde olması nedeniyle iptal edildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi taş
Nazim Ozgun Erbulan 1

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz haftalarda Körfez’de taş kırma ve eleme tesisi yerleşkesi yapımı işi ihalesine çıkacağını duyurdu. Teknik şartnameden edinilen bilgilere göre ihale, “yarma kazısı yapılması ve depoya gönderilmesi 51.750,00 m³ Basınç dayanım sınıfı c30/37 (bs 30) olan hazır beton dökülmesi 2910 m³ Nervürlü donatı çeliği temini ve işçiliği 250 ton Her çeşit profil, çelik çubuk ve çelik saçlarla inşaat yapılması 135 ton Prefabrik bina imali ve yerine montajı” işlerini kapsıyordu.

YOL YAPIM VE BAKIM İHALESİ DE YAPILDI

İhale, istekliler tarafından verilen tekliflerin yaklaşık maliyetin çok üzerinde olması nedeniyle iptal edildi. Bir diğer yandan taş kırma ve eleme tesisi yol yapım-bakım ve onarım projelerinde asfaltta kullanmak üzere çeşitli boyutlarda malzeme üretilmesi için dün ihale gerçekleştirildi. İhalede ARTTEWCH Yapı Telekominikasyon Mimarlık 44 milyon 422 bin 505 TL, ATLASBK İnşaat ise 48 milyon 464 bin 132 TL teklif verdi.