Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tramvay alacak

Yeni araç ihtiyacı için harekete geçen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 10 adet tramvay aracı satın almak için çalışmalara başladı.

Yeni araç ihtiyacı için
ugur

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İzmit kent merkezinde yer alan tramvay hattını genişletiyor. Kuruçeşme etabı hızla ilerleyen tramvay hattı uzatma çalışmaları bir süre önce Şehir Hastanesi istikametinde de başladı. Mevcut hattın batı ve kuzey istikametlerinde devam eden bu her iki çalışma tamamlandıktan sonra tramvay araçları sayıca yetersiz kalacak. Yeni araç ihtiyacı için harekete geçen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 10 adet tramvay aracı satın almak için çalışmalara başladı.

İLK ARAÇ 450 GÜN SONRA GELECEK

Bir süre önce ihale dökümanlarını tamamlayan belediye, 10 Mart Cuma günü ihaleye çıkacak. söz konusu ile satın alınacak 10 yeni tramvay aracı için yüklenici firma 10 gün içerisinde çalışmalara başlayacak. ilk tramvay sözleşme imzalandıktan 450 gün sonra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teslim edilecek. Her bir tramvay için bu tarihten itibaren 10’ar gün süre tanıyan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi son aracı 540 gün sonra teslim alacak. Tramvay araçları Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne özel olarak üretilecek. Araçlar belediyeye teslim edildikten sonra UlaşımPark A.Ş.’ye aktarılacak.