Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yarım milyona Mehmet Akif Ersoy’u andı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz gün düzenlenen Mehmet Akif Ersoy için yapılan anma etkinliğinin 526 bin 500 TL’ye ihale edildiği öğrenildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından

Nazim Ozgun Erbulan 1Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İstiklal Marşı Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u, doğduğu ve hayata veda ettiği aralık ayında düzenlediği etkinlikle andı. “Çağları Aşan Mehmet Akif” konulu anma programı 22 Aralık Perşembe günü başladı. İki bölümden oluşan program kapsamında Yücel Arzen yönetimde koro Mehmet Akif Ersoy’un beslenmiş şiirlerini seslendirdi. Ayrıca Yücel Arzen’in Türk Marşı eseri programda ilk kez çalındı.

GENİŞ KATILIM

Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen programa Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyüakkın, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, İl Kültür Müdürü Fatih Taşdelen ile gençler katıldı.

526 BİN TL

Söz konusu program için 5 Aralık’ta ihale düzenlendi. Programın yaklaşık maliyeti 618 bin 666 TL 67 kuruş olarak açıklanırken tek firmanın katıldığı ihalede 526 bin 500 TL teklif verildi. 4 gün süreli yapılan ihaleyi kazanan firma Murtazaoğlu Gıda Temizlik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi oldu. Bilindiği gibi CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Batuhan Bayındır, Murtazaoğlu Gıda’nın Büyükşehir Belediyesi’nde bu yılın ekim ayına kadar toplamda 11 milyon 510 bin liralık iş aldığını, şirketin sahibinin ise AK Partili yönetici olduğunu iddia etmişti.

mehmet akif ersoy KBB ihale teklif